Kurtalan'da karne heyecanı

Güncel 17.06.2022 - 14:29, Güncelleme: 17.06.2022 - 14:29 1785+ kez okundu.
 

Kurtalan'da karne heyecanı

Kurtalan’da, 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle 16 bin 600 öğrenci karne sevinci yaşadı.
Ertuğrulgazi Ortaokulu’nda düzenlenen törenine katılan Kurtalan Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş, üstün başarı belgesi ve onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini ve karnelerini takdim etti. Kardaş, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatillerini iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti: "Öğrenciler tatili iyi değerlendirerek eksik oldukları konularda biraz gayret ederlerse daha başarılı olurlar. Öğrenci velilerimiz de, öğrencilerin düşük notları nedeniyle onlara kızmaması, notlarının düzeltilebilmesi için daha çok çalışması tavsiyesinde bulunmalıdırlar." Kardaş, 2021-2022 eğitim öğretim sezonunun sona erdiğini, ilçe genelinde 16 bin 600 öğrencinin karnelerinin dağıtıldığını söyledi.
Kurtalan’da, 2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle 16 bin 600 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Ertuğrulgazi Ortaokulu’nda düzenlenen törenine katılan Kurtalan Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş, üstün başarı belgesi ve onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini ve karnelerini takdim etti.

Kardaş, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatillerini iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti:

"Öğrenciler tatili iyi değerlendirerek eksik oldukları konularda biraz gayret ederlerse daha başarılı olurlar. Öğrenci velilerimiz de, öğrencilerin düşük notları nedeniyle onlara kızmaması, notlarının düzeltilebilmesi için daha çok çalışması tavsiyesinde bulunmalıdırlar."

Kardaş, 2021-2022 eğitim öğretim sezonunun sona erdiğini, ilçe genelinde 16 bin 600 öğrencinin karnelerinin dağıtıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.