Kurtalan’da Muhtarlar Günü kutlandı

Güncel 23.10.2022 - 23:11, Güncelleme: 23.10.2022 - 23:11 2158+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Muhtarlar Günü kutlandı

Kurtalan’da 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.
Köy ve mahalle muhtarlarının katılımı ile Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gürgöze Köyü Muhtarı Yüksel Karataş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile program sona erdi.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, “19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekli programda köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayan Tekin, muhtarların yönetim sistemi ve kamu hizmetlerinin sunumundaki yeri ve önemine değinerek verdikleri fedakarca hizmetler dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.
Kurtalan’da 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Köy ve mahalle muhtarlarının katılımı ile Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gürgöze Köyü Muhtarı Yüksel Karataş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile program sona erdi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, “19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekli programda köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayan Tekin, muhtarların yönetim sistemi ve kamu hizmetlerinin sunumundaki yeri ve önemine değinerek verdikleri fedakarca hizmetler dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.