Kurtalan’da öğretmenler okullarını onarmak için kazma kürek çalışıyor

Güncel 28.03.2021 - 19:22, Güncelleme: 28.03.2021 - 19:22 2691+ kez okundu.
 

Kurtalan’da öğretmenler okullarını onarmak için kazma kürek çalışıyor

Kurtalan’a bağlı Telan köyü ilkokulunda görev yapan öğretmenler, derslerden kalan zamanlarında görev yaptıkları okulun çevresini düzenleyerek öğrencilere güzel zaman geçirebilecekleri alan oluşturuyor.
Kurtalan’a bağlı Telan İlkokulunda görevli öğretmen ve idareciler, görev yaptıkları okullarının bakım ve onarımını gerçekleştirmek için çalışma başlattı. Eksiklikleri bulunan okulları için köylülerin ve kendi imkanlarıyla malzeme temin eden öğretmenler, ellerine aldıkları kazma küreklerle okullarının etrafını tel örgüyle çevirerek okul binasını onardı. Öğrencilerinin daha iyi bir ortamda eğitim almasını sağlamak için el birliğiyle çalışan fedakar öğretmenler, okulun tamamını temizledi, bahçeyi tel örgüyle kapatan öğretmenler ağaçlandırma çalışması yaptı.Okul müdürü Hasan Güngör, öğrencilerin teneffüslerde oyun oynayacakları güvenlikli bir alan oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.Okul binasının da eski olması nedeniyle tadilat gerektiğini, köylülerin de maddi desteğiyle onarım yaptıklarını belirten Güngör,“Okulumuzda görevli 2 öğretmen arkadaşımızla kolları sıvadık. Okulun kanalizasyon, tuvalet, su şebekesi ve en son olarak ta okul etrafını tel örgü ile örme ve okul bahçesini ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Öğretmen arkadaşlarımla okulumuzun eğitim kalitesini yükseltecek her alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Eğitim binamız oldukça eski. Biz de elimizden geldiğince fiziki olarak öğrencilere eğitim için uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Bize çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen köy halkına teşekkür ediyoruz.”Okulda görevli öğretmenler Cuma Soysal, Suna Akyüz ise öğrencilerine okulu sevdirmek için çalıştıklarını belirtti.Köy sakinlerinden Selami Vergili ise, köy okuluna giden yolun bir bölümünde istimlak yapılmasına rağmen yolun kullandırılmadığını ve çeşitli engeller çıkarıldığını söyledi.
Kurtalan’a bağlı Telan köyü ilkokulunda görev yapan öğretmenler, derslerden kalan zamanlarında görev yaptıkları okulun çevresini düzenleyerek öğrencilere güzel zaman geçirebilecekleri alan oluşturuyor.

Kurtalan’a bağlı Telan İlkokulunda görevli öğretmen ve idareciler, görev yaptıkları okullarının bakım ve onarımını gerçekleştirmek için çalışma başlattı.
Eksiklikleri bulunan okulları için köylülerin ve kendi imkanlarıyla malzeme temin eden öğretmenler, ellerine aldıkları kazma küreklerle okullarının etrafını tel örgüyle çevirerek okul binasını onardı.
Öğrencilerinin daha iyi bir ortamda eğitim almasını sağlamak için el birliğiyle çalışan fedakar öğretmenler, okulun tamamını temizledi, bahçeyi tel örgüyle kapatan öğretmenler ağaçlandırma çalışması yaptı.
Okul müdürü Hasan Güngör, öğrencilerin teneffüslerde oyun oynayacakları güvenlikli bir alan oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
Okul binasının da eski olması nedeniyle tadilat gerektiğini, köylülerin de maddi desteğiyle onarım yaptıklarını belirten Güngör,
“Okulumuzda görevli 2 öğretmen arkadaşımızla kolları sıvadık. Okulun kanalizasyon, tuvalet, su şebekesi ve en son olarak ta okul etrafını tel örgü ile örme ve okul bahçesini ağaçlandırma çalışmalarına başladık.
Öğretmen arkadaşlarımla okulumuzun eğitim kalitesini yükseltecek her alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Eğitim binamız oldukça eski. Biz de elimizden geldiğince fiziki olarak öğrencilere eğitim için uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Bize çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen köy halkına teşekkür ediyoruz.”
Okulda görevli öğretmenler Cuma Soysal, Suna Akyüz ise öğrencilerine okulu sevdirmek için çalıştıklarını belirtti.
Köy sakinlerinden Selami Vergili ise, köy okuluna giden yolun bir bölümünde istimlak yapılmasına rağmen yolun kullandırılmadığını ve çeşitli engeller çıkarıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.