Kurtalan’da “Sevgi” Mağazası açılıyor

Güncel 22.01.2023 - 21:12, Güncelleme: 22.01.2023 - 21:12 2532+ kez okundu.
 

Kurtalan’da “Sevgi” Mağazası açılıyor

Kızılay, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için “Sevgi Mağazası” Kurtalan’da açılıyor
Türk Kızılayı Kurtalan’da hayata geçireceği Sevgi Mağazası’nda 7’den 70’e tüm ihtiyaç sahipleri yararlanacak. Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç’la beraber Kurtalan Kızılay Başkanı Tacettin Lale’yi ziyaret ederek Kurtalan’da açılacak olan sevgi giyim mağazası ile ilgili çalışmalarda bulundular. Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık: “Sevgi Mağazası’ndan” ihtiyaç sahibi vatandaşlar muhtarlıklardan alacakları gerekli belgeleri yanlarında bulundurmak kaydıyla ücretsiz bir şekilde faydalanacak. İhtiyaç sahipleri için açılacak olan mağazada 0-2 yaş arası çocuklarının beslenme ihtiyacı, 0-18 yaş aracı çocukların giyim ihtiyacı ile doğum yapan anneler ve çocuklarına doğum paketi, bebek bakım ürünleri, hijyen malzemeleri, iç çamaşırı, giyim, oyuncak gibi ihtiyaçları ücretsiz karşılanacak. Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, Kurtalan Şube Başkanımız Tacettin Lale ile beraber Kurtalan’da yapılacak çalışmaları istişare ettik. Kurtalan için hayırlı olsun.”
Kızılay, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için “Sevgi Mağazası” Kurtalan’da açılıyor

Türk Kızılayı Kurtalan’da hayata geçireceği Sevgi Mağazası’nda 7’den 70’e tüm ihtiyaç sahipleri yararlanacak.

Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç’la beraber Kurtalan Kızılay Başkanı Tacettin Lale’yi ziyaret ederek Kurtalan’da açılacak olan sevgi giyim mağazası ile ilgili çalışmalarda bulundular.

Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık: “Sevgi Mağazası’ndan” ihtiyaç sahibi vatandaşlar muhtarlıklardan alacakları gerekli belgeleri yanlarında bulundurmak kaydıyla ücretsiz bir şekilde faydalanacak.

İhtiyaç sahipleri için açılacak olan mağazada 0-2 yaş arası çocuklarının beslenme ihtiyacı, 0-18 yaş aracı çocukların giyim ihtiyacı ile doğum yapan anneler ve çocuklarına doğum paketi, bebek bakım ürünleri, hijyen malzemeleri, iç çamaşırı, giyim, oyuncak gibi ihtiyaçları ücretsiz karşılanacak. Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, Kurtalan Şube Başkanımız Tacettin Lale ile beraber Kurtalan’da yapılacak çalışmaları istişare ettik. Kurtalan için hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.