Kurtalan’da trafik ışıkları neden çalışmıyor?

Güncel 03.01.2021 - 19:40, Güncelleme: 03.01.2021 - 19:40 2090+ kez okundu.
 

Kurtalan’da trafik ışıkları neden çalışmıyor?

Kurtalan’da işlek güzergahlar üzerinde bulunan trafik ışıklarının çalışmaması hem araç sürücülerine hem de yayalara zor anlar yaşatıyor.
Kurtalan’da Devlet Hastanesi ve Öğretmenevi dörtyolunda bulunan trafik ışıklarının çalışmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.İlçenin en işlek iki noktasında bulunan sinyalizasyon sisteminin kurulduğu günden bu yana aktif hale getirilmediğini hatırlatan vatandaşlar,“Çalışmayan trafik ışıkları nedeniyle sürücüler büyük sıkıntı yaşıyor. Yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar da araçların arasından geçmek zorunda kalıyor. Yolu kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, her an kaza ile karşı karşıya kalıyor. Caddeleri kullanan vatandaşlar, ışık sorunu nedeniyle her an kaza korkusuyla yaşıyor. Üzücü bir kaza yaşanmadan trafik ışıklarının aktif hale getirilmesini istiyoruz”
Kurtalan’da işlek güzergahlar üzerinde bulunan trafik ışıklarının çalışmaması hem araç sürücülerine hem de yayalara zor anlar yaşatıyor.

Kurtalan’da Devlet Hastanesi ve Öğretmenevi dörtyolunda bulunan trafik ışıklarının çalışmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.
İlçenin en işlek iki noktasında bulunan sinyalizasyon sisteminin kurulduğu günden bu yana aktif hale getirilmediğini hatırlatan vatandaşlar,
“Çalışmayan trafik ışıkları nedeniyle sürücüler büyük sıkıntı yaşıyor. Yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar da araçların arasından geçmek zorunda kalıyor. Yolu kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, her an kaza ile karşı karşıya kalıyor. Caddeleri kullanan vatandaşlar, ışık sorunu nedeniyle her an kaza korkusuyla yaşıyor. Üzücü bir kaza yaşanmadan trafik ışıklarının aktif hale getirilmesini istiyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.