Kurtalan’da tüm okullar “Okulum Temiz Belgesi” aldı

Güncel 28.02.2021 - 22:22, Güncelleme: 28.02.2021 - 22:22 2257+ kez okundu.
 

Kurtalan’da tüm okullar “Okulum Temiz Belgesi” aldı

Kurtalan’da okul öncesi, ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullar “Okulum Temiz Belgesi” aldı.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" çerçevesinde yapılan denetimler sonucu, Kurtalan‘daki bütün okullar "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı. Kılavuzda belirlenen kriterler doğrultusunda, sağlanması istenen hijyen şartlarını yerine getiren tüm okullara, belgeleri takdim edildi.Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, makamında kabul ettiği okul müdürlerine belgelerini teslim etti.Polat, ilçedeki tüm okulların yüzyüze eğitim ve öğretime hazır olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Okul idarecilerimiz, bu belgeyi okullarına kazandırabilmek için gerçekten gayretli çalışmalar ortaya koydular. Belge alan okullarımızın idarecileri başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kurtalan’da okul öncesi, ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullar “Okulum Temiz Belgesi” aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" çerçevesinde yapılan denetimler sonucu, Kurtalan‘daki bütün okullar "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazandı. Kılavuzda belirlenen kriterler doğrultusunda, sağlanması istenen hijyen şartlarını yerine getiren tüm okullara, belgeleri takdim edildi.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, makamında kabul ettiği okul müdürlerine belgelerini teslim etti.
Polat, ilçedeki tüm okulların yüzyüze eğitim ve öğretime hazır olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Okul idarecilerimiz, bu belgeyi okullarına kazandırabilmek için gerçekten gayretli çalışmalar ortaya koydular. Belge alan okullarımızın idarecileri başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.