Kurtalan'da "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliği

Güncel 05.04.2021 - 10:25, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:25 1517+ kez okundu.
 

Kurtalan'da "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliği

Kurtalan’da İçişleri Bakanlığının "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" uygulaması kapsamında, kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine kırmızı çizgiler çizildi.
'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' mottosu ile başlayan trafikte yaya önceliği seferberliği yeni bir uygulamayla devam ediyor. Kurtalan’da ışıksız yaya geçitlerindeki orta şeritler sembolik olarak kırmızı renge boyandı.Kaymakamlık yolu düzenlenen etkinliğe katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, öğrencilerle yaya geçitlerinin orta şeridini kırmızıya boyayarak yaya önceliğine dikkati çekti.Yaya güvenliğinin önemine değinen Aydın, “Ülke genelinde uygulamaya konulan "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliğini ilçemizde de gerçekleştirdik. İlçemizde yaya önceliği konusunda toplumda farkındalığı en üst düzeye çıkarmak ve yaya önceliğine verilen önemi vurgulamak amacıyla uygulamalarımızı sürdüreceğiz. Unutmayalım ki; “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir.”Etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, ilçe kurum amirleri, görevli personeller ve öğrenciler katıldı.
Kurtalan’da İçişleri Bakanlığının "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" uygulaması kapsamında, kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine kırmızı çizgiler çizildi.

'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' mottosu ile başlayan trafikte yaya önceliği seferberliği yeni bir uygulamayla devam ediyor. Kurtalan’da ışıksız yaya geçitlerindeki orta şeritler sembolik olarak kırmızı renge boyandı.
Kaymakamlık yolu düzenlenen etkinliğe katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, öğrencilerle yaya geçitlerinin orta şeridini kırmızıya boyayarak yaya önceliğine dikkati çekti.
Yaya güvenliğinin önemine değinen Aydın,
“Ülke genelinde uygulamaya konulan "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" etkinliğini ilçemizde de gerçekleştirdik. İlçemizde yaya önceliği konusunda toplumda farkındalığı en üst düzeye çıkarmak ve yaya önceliğine verilen önemi vurgulamak amacıyla uygulamalarımızı sürdüreceğiz. Unutmayalım ki; “Yayalar Kırmızı Çizgimizdir.”
Etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu, ilçe kurum amirleri, görevli personeller ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.