Kurtalan’da Yeni Kapalı Spor Salonuna Kavuşuyor

Güncel 05.03.2023 - 20:59, Güncelleme: 05.03.2023 - 20:59 1384+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Yeni Kapalı Spor Salonuna Kavuşuyor

Kurtalan’da yeni ve modern bir kapalı spor salonuna kavuşuyor.
Siirt’in Kurtalan ilçesi yeni ve modern bir kapalı spor salonuna kavuşuyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, inşaat çalışmaları devam eden Yeni Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Kaymakam Tekin yaptığı açıklamada yeni kapalı spor salonun yakında hizmete girmesi ile birlikte gençlerin daha rahat spor yapma imkanı bulabileceklerini söyledi.
Kurtalan’da yeni ve modern bir kapalı spor salonuna kavuşuyor.

Siirt’in Kurtalan ilçesi yeni ve modern bir kapalı spor salonuna kavuşuyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, inşaat çalışmaları devam eden Yeni Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kaymakam Tekin yaptığı açıklamada yeni kapalı spor salonun yakında hizmete girmesi ile birlikte gençlerin daha rahat spor yapma imkanı bulabileceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.