Kurtalan'daTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Güncel 24.03.2022 - 15:31, Güncelleme: 24.03.2022 - 15:31 1793+ kez okundu.
 

Kurtalan'daTÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında düzenlenen fuar için tören düzenlendi.
Okulda düzenlenen açılışa Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 16 araştırma, inceleme projesinin yer aldığı fuarda stantları gezerek incelemelerde bulunan Kaymakam Tekin, öğrencilerden projelerle ilgili bilgi aldı. Bu tür fuarların öğrencilerde bilimsel farkındalığı arttırdığını ve kendilerini geliştirmek için önemli bir basamak teşkil ettiğini belirten Tekin, fuarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri proje ve çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Okul Müdürü Şükrü Kavut, fuarın iki gün boyunca ziyaretçilere açık kalacağını söyledi.
Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında düzenlenen fuar için tören düzenlendi.

Okulda düzenlenen açılışa Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

16 araştırma, inceleme projesinin yer aldığı fuarda stantları gezerek incelemelerde bulunan Kaymakam Tekin, öğrencilerden projelerle ilgili bilgi aldı.

Bu tür fuarların öğrencilerde bilimsel farkındalığı arttırdığını ve kendilerini geliştirmek için önemli bir basamak teşkil ettiğini belirten Tekin, fuarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri proje ve çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Okul Müdürü Şükrü Kavut, fuarın iki gün boyunca ziyaretçilere açık kalacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.