Kurtalanspor: 0 Mardinspor: 0

Spor 13.11.2022 - 22:01, Güncelleme: 13.11.2022 - 22:01 1646+ kez okundu.
 

Kurtalanspor: 0 Mardinspor: 0

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor kendi sahasında konuk ettiği Mardinspor ile berabere kaldı.
Kurtalan Şehir stadında oynanan karşılaşmada Kurtalanspor oynadığı futbol ile göz doldurdu.Karşılaşmada iki takım geliştirdiği atakları gole çeviremeyince karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takımın toparlanma sürecine girdiğini belirterek“Yaptığımız sıkı idmanlarla birlikte toparlanma sürecine girdik. Takımımız şimdi istediğimiz seviyede olmasa bile iyi bir yola girdi. Bir iki takviye yaparak daha iyi bir seviyeye geleceğimize inanıyorum” dedi.“TARAFTARLARA TEŞEKKÜR”Angün, Siirt ve Kurtalanlı sporseverlerin 90 dakika boyunca Kurtalanspor’u desteklediğini belirterek,“Takımımızı desteklemek için gelen Başta Siirt Spor Taraftar lideri Kemal Amigo Rıdvan, Kurtalanspor taraftar lideri Amigo Ekrem, Siirt Spor taraftar Grubu, Siirt çarşı Grubu, Siirt taraftar derneği ve Kurtalan Çarşı grubu, Kurtalanspor taraftarlarımızın omuz omuza verdikleri büyük desteğe minnettarız.Bu güzel anlamlı bir günde dostluğun ve kardeşliğin asla bitmediğini, Siirt Spor ve Kurtalanspor arasında asla düşmanlık olmadığını herkese göstermiştir.Özellikle Siirt Spor taraftar Grubu lideri Amigo Rıdvan ve taraftar grup liderlerinin maçın ilk dakikasından maç bitimine kadar verdikleri desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor kendi sahasında konuk ettiği Mardinspor ile berabere kaldı.

Kurtalan Şehir stadında oynanan karşılaşmada Kurtalanspor oynadığı futbol ile göz doldurdu.
Karşılaşmada iki takım geliştirdiği atakları gole çeviremeyince karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.
Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takımın toparlanma sürecine girdiğini belirterek
“Yaptığımız sıkı idmanlarla birlikte toparlanma sürecine girdik. Takımımız şimdi istediğimiz seviyede olmasa bile iyi bir yola girdi. Bir iki takviye yaparak daha iyi bir seviyeye geleceğimize inanıyorum” dedi.
“TARAFTARLARA TEŞEKKÜR”
Angün, Siirt ve Kurtalanlı sporseverlerin 90 dakika boyunca Kurtalanspor’u desteklediğini belirterek,
“Takımımızı desteklemek için gelen Başta Siirt Spor Taraftar lideri Kemal Amigo Rıdvan, Kurtalanspor taraftar lideri Amigo Ekrem, Siirt Spor taraftar Grubu, Siirt çarşı Grubu, Siirt taraftar derneği ve Kurtalan Çarşı grubu, Kurtalanspor taraftarlarımızın omuz omuza verdikleri büyük desteğe minnettarız.
Bu güzel anlamlı bir günde dostluğun ve kardeşliğin asla bitmediğini, Siirt Spor ve Kurtalanspor arasında asla düşmanlık olmadığını herkese göstermiştir.
Özellikle Siirt Spor taraftar Grubu lideri Amigo Rıdvan ve taraftar grup liderlerinin maçın ilk dakikasından maç bitimine kadar verdikleri desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.