KURTALANSPOR: 1 CİZRE SERHAT SPOR: 0

Güncel 13.02.2022 - 21:30, Güncelleme: 13.02.2022 - 21:30 2326+ kez okundu.
 

KURTALANSPOR: 1 CİZRE SERHAT SPOR: 0

Bölgesel Amatör Ligi Temsilcimiz Kurtalanspor, Cizre Serhat Spor’u 1-0 mağlup etti.
Kurtalan Şehir Stadı’nda oynanan karşılamayı Bakır Aslan, Emrah Yücekaya, Yaşar Can Daşdelen hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında Kurtalanspor geliştirdiği atakları gole çeviremedi.İkinci yarıda Osmancan Karlı’nın attığı golle 1-0 öne geçen Kurtalanspor, karşılaşmayı galip tamamladı.KurtalansporBaşkanı Fırat Angün, takımın ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığını söyledi.Oyuncuların oynadıkları futbolla göz doldurduğunu aktaran Angün,“Takımımız ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptı. Yaptığımız doğru transferlerle grubun iddialı takımlarından Cizre Serhat Spor’u sahamızda yenerek büyük moral kazandık. 90 dakika boyunca bizi destekleyen, futbolcularımızın moral ve motivasyonunu arttıran taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Galibiyet sonrası bizi ziyaret eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’e de teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Bölgesel Amatör Ligi Temsilcimiz Kurtalanspor, Cizre Serhat Spor’u 1-0 mağlup etti.

Kurtalan Şehir Stadı’nda oynanan karşılamayı Bakır Aslan, Emrah Yücekaya, Yaşar Can Daşdelen hakem üçlüsü yönetti.
Karşılaşmanın ilk yarısında Kurtalanspor geliştirdiği atakları gole çeviremedi.
İkinci yarıda Osmancan Karlı’nın attığı golle 1-0 öne geçen Kurtalanspor, karşılaşmayı galip tamamladı.
KurtalansporBaşkanı Fırat Angün, takımın ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığını söyledi.
Oyuncuların oynadıkları futbolla göz doldurduğunu aktaran Angün,
“Takımımız ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptı. Yaptığımız doğru transferlerle grubun iddialı takımlarından Cizre Serhat Spor’u sahamızda yenerek büyük moral kazandık. 90 dakika boyunca bizi destekleyen, futbolcularımızın moral ve motivasyonunu arttıran taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Galibiyet sonrası bizi ziyaret eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’e de teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.