Kurtalanspor başkanı görevi bırakıyor

Spor 22.08.2021 - 19:07, Güncelleme: 22.08.2021 - 19:07 2599+ kez okundu.
 

Kurtalanspor başkanı görevi bırakıyor

Kurtalanspor Kulüp başkanı, yeni sezonda Kurtalanspor kulüp başkanlığı görevini bırakacağını söyledi.
Takımın Ekonomik anlamda tıkandığını belirten Angün, “Tek işimiz Kurtalanspor’un başarısıydı, geleceğiydi, kişisel menfaat değildi. Kurtalanspor için hiç bir menfaat gözetmeden herkesin ayağına gittik. İyi niyetle yönettiğimiz kulübümüzü, çok şükür iki yıllık görev süremizde kısıtlı imkanlara rağmen iki şampiyonluk sığdırdık. Üçüncü lig hedefimize ulaşamadığımız İçin de çok üzüldük. Gençlerimize öncülük ederek takıma sahip çıkacak biri varsa takımı borçsuz olarak teslim edeceğiz. Oturduğu yerden ahkam kesenleri takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Takımı yönettiğim süreçte maddi manevi her türlü desteği veren herkese teşekkür ederim” dedi.TARAFTARLAR’DAN KURTALANSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI3 Eylül’de sona erecek BAL ligi katılım başvurusu öncesi takıma sahip çıkılması vurgusu yapan taraftarlar, yönetimin maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek takımın başvuruyu yapmaması halinde küme düşeceği uyarısında bulundu.Taraftarlar sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımda, yeni sezon öncesi BAL ligine katılım başvurusu yapılması beklentisi içinde olduklarını belirterek, yöneticilerin ve iş adamlarının takıma sahip çıkması gerektiğini ifade ettiler.
Kurtalanspor Kulüp başkanı, yeni sezonda Kurtalanspor kulüp başkanlığı görevini bırakacağını söyledi.

Takımın Ekonomik anlamda tıkandığını belirten Angün,
“Tek işimiz Kurtalanspor’un başarısıydı, geleceğiydi, kişisel menfaat değildi. Kurtalanspor için hiç bir menfaat gözetmeden herkesin ayağına gittik. İyi niyetle yönettiğimiz kulübümüzü, çok şükür iki yıllık görev süremizde kısıtlı imkanlara rağmen iki şampiyonluk sığdırdık. Üçüncü lig hedefimize ulaşamadığımız İçin de çok üzüldük. Gençlerimize öncülük ederek takıma sahip çıkacak biri varsa takımı borçsuz olarak teslim edeceğiz. Oturduğu yerden ahkam kesenleri takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Takımı yönettiğim süreçte maddi manevi her türlü desteği veren herkese teşekkür ederim” dedi.
TARAFTARLAR’DAN KURTALANSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI
3 Eylül’de sona erecek BAL ligi katılım başvurusu öncesi takıma sahip çıkılması vurgusu yapan taraftarlar, yönetimin maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek takımın başvuruyu yapmaması halinde küme düşeceği uyarısında bulundu.
Taraftarlar sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımda, yeni sezon öncesi BAL ligine katılım başvurusu yapılması beklentisi içinde olduklarını belirterek, yöneticilerin ve iş adamlarının takıma sahip çıkması gerektiğini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.