Kurtalanspor destek bekliyor

Spor 19.09.2021 - 19:12, Güncelleme: 19.09.2021 - 19:12 1331+ kez okundu.
 

Kurtalanspor destek bekliyor

Kurtalan’ı bölgesel Amatör Ligin’de temsil eden Kurtalanspor maddi güçlükler nedeniyle zor günler geçiriyor.
Bölgesel Amatör ligi temsilcimiz Kurtalanspor, maddi sıkıntılar ve ilgisizlik nedeniyle zor günler geçiriyor.Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, takımı kendi imkanlarıyla ayakta tuttuklarını söyledi.İlçe yöneticileri ve ilçe halkının ilgisizliğinden yakınan Angün, takımdaki belirsizliğin sürdüğünü söyledi.Takımın lig hazırlıklarına başlaması gerektiğini aktaran Angün,“Geçtiğimiz sezonda maddi imkansızlıklara rağmen takımımız büyük bir başarı elde etti. Bu yılda takımın aynı sorunlarla karşı karşıya. Lige katılım kararı alarak Futbol Federasyonuna başvuruda bulunduk. Fakat bu tek başına yeterli değil. İlçe yöneticilerimiz, ilçe halkımız ve iş adamlarımıza buradan tekrar çağrıda bulunuyorum. Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım ki bir an evvel takımı toparlayıp lige hazır hale gelmeliyiz.” dedi.
Kurtalan’ı bölgesel Amatör Ligin’de temsil eden Kurtalanspor maddi güçlükler nedeniyle zor günler geçiriyor.

Bölgesel Amatör ligi temsilcimiz Kurtalanspor, maddi sıkıntılar ve ilgisizlik nedeniyle zor günler geçiriyor.
Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, takımı kendi imkanlarıyla ayakta tuttuklarını söyledi.
İlçe yöneticileri ve ilçe halkının ilgisizliğinden yakınan Angün, takımdaki belirsizliğin sürdüğünü söyledi.
Takımın lig hazırlıklarına başlaması gerektiğini aktaran Angün,
“Geçtiğimiz sezonda maddi imkansızlıklara rağmen takımımız büyük bir başarı elde etti. Bu yılda takımın aynı sorunlarla karşı karşıya. Lige katılım kararı alarak Futbol Federasyonuna başvuruda bulunduk. Fakat bu tek başına yeterli değil. İlçe yöneticilerimiz, ilçe halkımız ve iş adamlarımıza buradan tekrar çağrıda bulunuyorum. Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım ki bir an evvel takımı toparlayıp lige hazır hale gelmeliyiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.