Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor 05.04.2021 - 10:14, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:14 2094+ kez okundu.
 

Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, 17 Nisan’da başlayacak müsabakalara hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Hazırlıklarını Kurtalan Şehir Stadında sürdüren Kurtalanspor, sezonun ilk maçında Batman 72 Belediyespor’a konuk olacak.Lige iddialı bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, “Takımımız her gün idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Yaptığımız hazırlık maçlarında da takımımızın eksikliklerini görme fırsatı yakaladık ve oyun sistemimizi futbolcularımız üzerinde uygulamaya çalıştık. Yaptığımız değerlendirmeler sonucu kadromuzda bazı mevkilere takviye yaparak lige hazır hale geleceğiz. Ligin iddialı takımlarından biri olarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.” dedi.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, 17 Nisan’da başlayacak müsabakalara hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Hazırlıklarını Kurtalan Şehir Stadında sürdüren Kurtalanspor, sezonun ilk maçında Batman 72 Belediyespor’a konuk olacak.
Lige iddialı bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, “Takımımız her gün idman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Yaptığımız hazırlık maçlarında da takımımızın eksikliklerini görme fırsatı yakaladık ve oyun sistemimizi futbolcularımız üzerinde uygulamaya çalıştık. Yaptığımız değerlendirmeler sonucu kadromuzda bazı mevkilere takviye yaparak lige hazır hale geleceğiz. Ligin iddialı takımlarından biri olarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.