Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor

Güncel 17.10.2021 - 19:49, Güncelleme: 17.10.2021 - 19:49 1844+ kez okundu.
 

Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor

2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde mücadele edecek olan Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Takımın maddi olarak güçlük çekmesi nedeniyle futbolcu transferi yapamadıklarını belirten Kurtalanspor Kulübü başkanı Fırat Angün, tüm olumsuz koşullara rağmen ligde canla başla mücadele edeceklerini söyledi.İlçenin gençlerinin yoğunlukta olduğu bir takım oluşturduklarını vurgulayan Angün, başlattıkları yardım kampanyasında sporseverlerin destekleriyle kadronun güçlendirilmesi için çalışma yapabileceklerini kaydetti.Angün, “Gençlerimize sahip çıkılmasını istiyoruz. Takım sahipsiz kalmasın diye tekrar gençlerimiz için bu yükün altına girdik. İlçemizin tanıtımı, gençlerimizin sahipsiz kalmaması için tüm sporseverler, iş adamları ve yöneticiler de elini taşın altına koymalı” dedi."BAL Ligi 30-31 Ekim 2021 tarihinde başlayacak"2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak. Kurtalanspor, 10 takımın yer aldığı 1. Bölgede mücadele edecek. Kurtalanspor ligin ilk maçında Vangölü Sportif Faaliyetler Spor’u kendi sahasında konuk edecek. 
2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde mücadele edecek olan Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın maddi olarak güçlük çekmesi nedeniyle futbolcu transferi yapamadıklarını belirten Kurtalanspor Kulübü başkanı Fırat Angün, tüm olumsuz koşullara rağmen ligde canla başla mücadele edeceklerini söyledi.
İlçenin gençlerinin yoğunlukta olduğu bir takım oluşturduklarını vurgulayan Angün, başlattıkları yardım kampanyasında sporseverlerin destekleriyle kadronun güçlendirilmesi için çalışma yapabileceklerini kaydetti.
Angün, “Gençlerimize sahip çıkılmasını istiyoruz. Takım sahipsiz kalmasın diye tekrar gençlerimiz için bu yükün altına girdik. İlçemizin tanıtımı, gençlerimizin sahipsiz kalmaması için tüm sporseverler, iş adamları ve yöneticiler de elini taşın altına koymalı” dedi.
"BAL Ligi 30-31 Ekim 2021 tarihinde başlayacak"
2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 30-31 Ekim 2021 tarihlerinde başlayacak. Kurtalanspor, 10 takımın yer aldığı 1. Bölgede mücadele edecek.
Kurtalanspor ligin ilk maçında Vangölü Sportif Faaliyetler Spor’u kendi sahasında konuk edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.