Kurtalanspor için yardım gecesi düzenlendi

Spor 31.01.2021 - 21:34, Güncelleme: 31.01.2021 - 21:34 2258+ kez okundu.
 

Kurtalanspor için yardım gecesi düzenlendi

Kurtalanspor’un ekonomik sıkıntılarını çözmek için sosyal medyada yardım gecesi düzenlendi.
Siirt’i Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden Kurtalanspor’un ekonomik sıkıntılarını çözmek için başlatılan kampanya kapsamında sosyal medyada yardım gecesi düzenlendi.Kurtalanspor Başkanı Fırat Angün’ün girişimiyle başlatılan yardım kampanyası kulübün sosyal medya hesaplarında canlı yayında gerçekleştirildi.Angün, Kurtalanlı sporseverlerin kampanyaya ilgi göstermesinden mutlu olduklarını belirtti.Kampanya kapsamında esnaf ve sporseverlerin 150 bin TL destek sözü verdiğini hatırlatan Angün,“Canlı yayında düzenlenen destek gecesinde geniş katılım bizi umutlandırdı. Gecede 70 yurt içi ve yurt dışında yaşayan hemşerimiz 150 bin TL destekte bulunma sözü verdi. Kampanyaya destek sözü veren, ve destekte bulunan sporseverlerimize teşekkür ediyoruz. Yapılan desteklerle 3. Lige çıkma hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Halkımızdan desteklerinin sürmesini bekliyoruz.”
Kurtalanspor’un ekonomik sıkıntılarını çözmek için sosyal medyada yardım gecesi düzenlendi.

Siirt’i Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden Kurtalanspor’un ekonomik sıkıntılarını çözmek için başlatılan kampanya kapsamında sosyal medyada yardım gecesi düzenlendi.
Kurtalanspor Başkanı Fırat Angün’ün girişimiyle başlatılan yardım kampanyası kulübün sosyal medya hesaplarında canlı yayında gerçekleştirildi.
Angün, Kurtalanlı sporseverlerin kampanyaya ilgi göstermesinden mutlu olduklarını belirtti.
Kampanya kapsamında esnaf ve sporseverlerin 150 bin TL destek sözü verdiğini hatırlatan Angün,
“Canlı yayında düzenlenen destek gecesinde geniş katılım bizi umutlandırdı. Gecede 70 yurt içi ve yurt dışında yaşayan hemşerimiz 150 bin TL destekte bulunma sözü verdi. Kampanyaya destek sözü veren, ve destekte bulunan sporseverlerimize teşekkür ediyoruz. Yapılan desteklerle 3. Lige çıkma hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Halkımızdan desteklerinin sürmesini bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.