Kurtalanspor kalecileri zorlu göreve hazır

Güncel 28.09.2022 - 20:24, Güncelleme: 28.09.2022 - 20:24 2256+ kez okundu.
 

Kurtalanspor kalecileri zorlu göreve hazır

Bu sezon istediği transferleri yapamayan Kurtalanspor tüm zorluklara rağmen lige katılma kararı verdi. Zorlu lig mücadelesinde kalecilere büyük iş düşecek. Süper lig ekiplerinden Başakşehir spor kulübü kaleci antrenörü Behram Zaloğlu’nun Kurtalanspor kalecileri İshak Aydın ve Yener Minaz’a özel olarak Volkan Babacan ve Muhammet Şengezer’in kullandığı eldivenlerini gönderdi. Eldivenleri giyen kalecilerimiz bu anlamlı ve manevi değeri büyük olan hediyenin kendilerine moral ve güç verdiğini ve kendilerini daha iyi hissetmelerini sağladığını söylediler.

Bu sezon istediği transferleri yapamayan Kurtalanspor tüm zorluklara rağmen lige katılma kararı verdi.

Zorlu lig mücadelesinde kalecilere büyük iş düşecek.

Süper lig ekiplerinden Başakşehir spor kulübü kaleci antrenörü Behram Zaloğlu’nun Kurtalanspor kalecileri İshak Aydın ve Yener Minaz’a özel olarak Volkan Babacan ve Muhammet Şengezer’in kullandığı eldivenlerini gönderdi. Eldivenleri giyen kalecilerimiz bu anlamlı ve manevi değeri büyük olan hediyenin kendilerine moral ve güç verdiğini ve kendilerini daha iyi hissetmelerini sağladığını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.