Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün; “Hakaret İçermeyen Her Türlü Eleştiriye Açığız”

Spor 02.05.2021 - 23:09, Güncelleme: 02.05.2021 - 23:09 2551+ kez okundu.
 

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün; “Hakaret İçermeyen Her Türlü Eleştiriye Açığız”

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün yaptığı açıklamada, Kurtalanspor ile ilgili her türlü eleştiriye açık olduklarını söyledi.
Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün yaptığı açıklamada, Kurtalanspor ile ilgili her türlü eleştiriye açık olduklarını, kulübe zarar vermek isteyen art niyetli kişilere müsaade etmeyeceklerini söyledi.Geçen yıl kapanma noktasına gelen Kurtalanspor’u devir alarak takımı toparladıklarını vurgulayan Angün şöyle konuştu;“Geçen sene kapanma noktasından aldığımız kulübümüzü, gecemizi gündüzümüze katarak işimizi gücümüzü bırakarak, atıl haldeki tesisimizi alıp bin bir zorluklarla hazır hale getirip takımı şampiyon yapıp şehrimize uzun bir aradan sonra bal ligi heyecanı yaşattık. Bu sene bal ligi için yaptığımız çalışmalarla, gelen destek ve bu imkanlarla ancak böyle bir takımı oluşturabildik. O kadar olumsuzluklar yaşandı ki işimize odaklanmada zorlandık ama yine pes etmedik. Son Silopi spor hazırlık maçında 4-1 yenildiğimiz için bize eleştiri maksadını aşıp hakaretler yağdıran bazı çevrelerin ömrü hayatları boyunca bu takıma bir çay bile verdiği olmamıştır. Eleştiri her zaman yapılabilir ama kimsenin bu denli hakaret etme hakkı yoktur. Daha iyi yönetirim diyen varsa defalarca deklere ettik buyurun takımı alın sahiplenin size hazır düzeni kurulu eksiksiz takımı verelim diye ama kimseden ses çıkmadı yine de yineliyoruz varsa daha iyi yönetebilecek biri buyursun gelsin borçsuz harçsız takımı hazır takımı alsın. Yerinde oturup hakaret etme kimsenin haddine değil saygılı her türlü eleştiriye açığız ve dikkate alırız. Ayrıca Şu ana kadar harcadığımız her kuruşun hesabını isteyen dilediği zaman gelip sorabilir ve öğrenebilir belgeleriyle.” dedi.Angün, Kurtalanspor’un şampiyon olması için tüm çabayı sarf edeceklerini sözlerine ekledi.
Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün yaptığı açıklamada, Kurtalanspor ile ilgili her türlü eleştiriye açık olduklarını söyledi.

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün yaptığı açıklamada, Kurtalanspor ile ilgili her türlü eleştiriye açık olduklarını, kulübe zarar vermek isteyen art niyetli kişilere müsaade etmeyeceklerini söyledi.
Geçen yıl kapanma noktasına gelen Kurtalanspor’u devir alarak takımı toparladıklarını vurgulayan Angün şöyle konuştu;
“Geçen sene kapanma noktasından aldığımız kulübümüzü, gecemizi gündüzümüze katarak işimizi gücümüzü bırakarak, atıl haldeki tesisimizi alıp bin bir zorluklarla hazır hale getirip takımı şampiyon yapıp şehrimize uzun bir aradan sonra bal ligi heyecanı yaşattık. Bu sene bal ligi için yaptığımız çalışmalarla, gelen destek ve bu imkanlarla ancak böyle bir takımı oluşturabildik. O kadar olumsuzluklar yaşandı ki işimize odaklanmada zorlandık ama yine pes etmedik. Son Silopi spor hazırlık maçında 4-1 yenildiğimiz için bize eleştiri maksadını aşıp hakaretler yağdıran bazı çevrelerin ömrü hayatları boyunca bu takıma bir çay bile verdiği olmamıştır. Eleştiri her zaman yapılabilir ama kimsenin bu denli hakaret etme hakkı yoktur. Daha iyi yönetirim diyen varsa defalarca deklere ettik buyurun takımı alın sahiplenin size hazır düzeni kurulu eksiksiz takımı verelim diye ama kimseden ses çıkmadı yine de yineliyoruz varsa daha iyi yönetebilecek biri buyursun gelsin borçsuz harçsız takımı hazır takımı alsın. Yerinde oturup hakaret etme kimsenin haddine değil saygılı her türlü eleştiriye açığız ve dikkate alırız. Ayrıca Şu ana kadar harcadığımız her kuruşun hesabını isteyen dilediği zaman gelip sorabilir ve öğrenebilir belgeleriyle.” dedi.
Angün, Kurtalanspor’un şampiyon olması için tüm çabayı sarf edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.