Kurtalanspor, Silopispor maçına hazır

Spor 27.06.2021 - 22:22, Güncelleme: 27.06.2021 - 22:22 1909+ kez okundu.
 

Kurtalanspor, Silopispor maçına hazır

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, Silopispor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Pazar günü yapılması planlanan ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle bir gün ertelenen Kurtalanspor-Silopispor maçı bugün oynanacak.Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, Silopispor maçının önemine değinerek mutlak galibiyetle sahaya çıkacaklarını söyledi.Kurtalanspor’un 3. lig yolunda önemli bir karşılaşmaya çıkacağını kaydeden Angün,“Geçtiğimiz çarşamba günü Bitlis Güroymakspor deplasmanından 3 puanla dönen sporcularımız büyük bir moral ve motivasyonla Silopispor maçı hazırlıklarına başladı. Takımımız Silopispor maçına hazır. Silopispor maçını kazanarak bu galibiyeti Kurtalan halkına armağan etmek istiyoruz. Grubu lider olarak tamamlamamız halinde 3. Lige çıkmak için grup maçlarına katılma hakkını kazanacağız. Bize bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Kurtalan halkına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, Silopispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Pazar günü yapılması planlanan ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle bir gün ertelenen Kurtalanspor-Silopispor maçı bugün oynanacak.
Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, Silopispor maçının önemine değinerek mutlak galibiyetle sahaya çıkacaklarını söyledi.
Kurtalanspor’un 3. lig yolunda önemli bir karşılaşmaya çıkacağını kaydeden Angün,
“Geçtiğimiz çarşamba günü Bitlis Güroymakspor deplasmanından 3 puanla dönen sporcularımız büyük bir moral ve motivasyonla Silopispor maçı hazırlıklarına başladı. Takımımız Silopispor maçına hazır. Silopispor maçını kazanarak bu galibiyeti Kurtalan halkına armağan etmek istiyoruz. Grubu lider olarak tamamlamamız halinde 3. Lige çıkmak için grup maçlarına katılma hakkını kazanacağız. Bize bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Kurtalan halkına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.