Kurtalanspor zor günler geçiriyor

Spor 15.01.2023 - 22:51, Güncelleme: 15.01.2023 - 22:51 2680+ kez okundu.
 

Kurtalanspor zor günler geçiriyor

Kurtalan’ı Bölgesel Amatör Ligin’de temsil eden tek takımı olan Kurtalanspor maddi güçlükler nedeniyle zor günler geçiriyor.
Bölgesel Amatör Ligi’nde Siirt’i temsil eden tek takımı olan Kurtalanspor, zor günler geçirdiği ligde tutunmaya çalışıyor. Kurtalanspor Kulübü başkanı Fırat Angün, ilçe yöneticilerinin ve iş adamlarının ilgisizliğinden yakındı. Angün yaptığı açıklamada, takımın ayakta kalmakta güçlük çektiğini söyledi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle takımdan 6 futbolcunun ayrıldığını belirten Angün, “Bal liginde ikinci yarı başlamak üzere. Takımımızı güçlendirmeyi bir kenara bırakın takımımızdaki futbolcular birer birer takımdan ayrılıyor. 6 futbolcumuz takımdan ayrıldı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle takımı bir arada tutamıyoruz. Kurtalanspor’un bu durumu tüm ilçenin ayıbıdır. Koskaca bir ilçe BAL liginde kendisini temsil eden bir takımı yalnız bıraktı. Siirt Valiliği, Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nden Bal liginin Siirt’i temsil eden tek takımı olan Kurtalanspor’u desteklemesini bekliyoruz. Kurtalanspor gibi köklü bir kulübün destekten yoksun bırakılması ilçe halkını derinden üzüyor. Siirt Valiliği, Siirt Belediyesi ve İl Özel İdaresi, Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesinden değerli büyüklerimizin Kurtalanspor Kulübü için de harekete geçmelerini rica ediyoruz” dedi. (Faysal AYDIN)
Kurtalan’ı Bölgesel Amatör Ligin’de temsil eden tek takımı olan Kurtalanspor maddi güçlükler nedeniyle zor günler geçiriyor.

Bölgesel Amatör Ligi’nde Siirt’i temsil eden tek takımı olan Kurtalanspor, zor günler geçirdiği ligde tutunmaya çalışıyor.

Kurtalanspor Kulübü başkanı Fırat Angün, ilçe yöneticilerinin ve iş adamlarının ilgisizliğinden yakındı.

Angün yaptığı açıklamada, takımın ayakta kalmakta güçlük çektiğini söyledi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle takımdan 6 futbolcunun ayrıldığını belirten Angün,

“Bal liginde ikinci yarı başlamak üzere. Takımımızı güçlendirmeyi bir kenara bırakın takımımızdaki futbolcular birer birer takımdan ayrılıyor. 6 futbolcumuz takımdan ayrıldı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle takımı bir arada tutamıyoruz. Kurtalanspor’un bu durumu tüm ilçenin ayıbıdır. Koskaca bir ilçe BAL liginde kendisini temsil eden bir takımı yalnız bıraktı.

Siirt Valiliği, Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nden Bal liginin Siirt’i temsil eden tek takımı olan Kurtalanspor’u desteklemesini bekliyoruz. Kurtalanspor gibi köklü bir kulübün destekten yoksun bırakılması ilçe halkını derinden üzüyor. Siirt Valiliği, Siirt Belediyesi ve İl Özel İdaresi, Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesinden değerli büyüklerimizin Kurtalanspor Kulübü için de harekete geçmelerini rica ediyoruz” dedi.

(Faysal AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.