Kurtalanspor’a çirkin saldırı

Güncel 17.06.2021 - 12:23, Güncelleme: 17.06.2021 - 12:23 2061+ kez okundu.
 

Kurtalanspor’a çirkin saldırı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, Silopispor taraftarlarının saldırısına uğradı.
Silopi Şehir Stadında 3. Lige yükselme mücadelesinde Kurtalanspor, Silopispor’a konuk oldu. Maç sonunda 2-1 mağlup olan Kurtalanspor, pandemi tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanması gereken maçta sahaya alınan seyircilerin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu 16 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı. TFF’nin olaylarla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor. “KURTALANSPOR’DAN AÇIKLAMA” Kurtalanspor yönetimi Silopispor-Kurtalanspor karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Daha 1 ay olmadan Silopispor ile evimizde oynadığımız hazırlık maçında ,4-1 yenilmemize rağmen maçtan sonra kardeş takım dediğimiz Silopispor  takımını en iyi şekilde ağırlayıp yolcu ettik. Kurtalan halkının misafirlerine nasıl davranacağını göstermiştik. Ama onlar takımımızın sahaya çıktığı andan itibaren; top toplayıcılarıyla,sahaya giren yöneticileriyle,futbolcularımıza etmedikleri  küfür ve hakaret kalmadı. Yedek kulübemize yabancı cisimler hatta parke taşları atıldı. Şimdi soruyoruz, Bu mu kardeşlik ? Seyircisiz maça iki bin kişi alacaksın, sahada polis sayısı zaten ortada -koro halinde bütün Kurtalan’a küfür ettirip, sonrada ‘Kardeşiz’ diyeceksiniz. Yedek kulübemize atılan cisimleri görmeden ‘vay efendim Kurtalansporun yedek kulübesi tahrik ediyor’ diyeceksiniz. Sahaya giren yöneticilerinizin nasıl küfür ettiğini, tahrik edici top toplayıcılarını özellikle niye kalecimizin arkasına gönderdiğinizi de söylesenize.16 futbolcumuzun aldığı darp raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. 30 kişilik gruba bütün taraftar ve futbolcularınızla saldırıp sonra kardeşiz naraları atacaksınız. Sizin kardeşliğiniz batsın, futbolunuz batsın. Videolarda ve görüntülerde apaçık görülüyor ki  seyircisiz maça aldığınız taraftarların neler yaptıkları. Üstüne taraftarlar yetmiyormuş gibi sahaya aldığınız görevliler ve yöneticileriniz de bu çirkefliğe ortak oldular. Maçta istediğini elde edemeyen, oyun üstünlüğümüzü hazmedemeyen İskender hocanızı zaten herkes biliyor, anlatmaya gerek yok. Sizlerde kazanmak için her yol mubah. Sağduyulu Silopi halkıyla hiç bir sorunumuz yok ama bu çirkefliği yapanları tanıyor ve kınıyoruz. Biz size insanlığı öğreteceğiz sizi çiçeklerle karşılayacağız korkmayın.” denildi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, Silopispor taraftarlarının saldırısına uğradı.

Silopi Şehir Stadında 3. Lige yükselme mücadelesinde Kurtalanspor, Silopispor’a konuk oldu.

Maç sonunda 2-1 mağlup olan Kurtalanspor, pandemi tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanması gereken maçta sahaya alınan seyircilerin saldırısına uğradı.

Saldırı sonucu 16 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı.

TFF’nin olaylarla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor.

“KURTALANSPOR’DAN AÇIKLAMA”

Kurtalanspor yönetimi Silopispor-Kurtalanspor karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Daha 1 ay olmadan Silopispor ile evimizde oynadığımız hazırlık maçında ,4-1 yenilmemize rağmen maçtan sonra kardeş takım dediğimiz Silopispor  takımını en iyi şekilde ağırlayıp yolcu ettik. Kurtalan halkının misafirlerine nasıl davranacağını göstermiştik.

Ama onlar takımımızın sahaya çıktığı andan itibaren; top toplayıcılarıyla,sahaya giren yöneticileriyle,futbolcularımıza etmedikleri  küfür ve hakaret kalmadı. Yedek kulübemize yabancı cisimler hatta parke taşları atıldı.

Şimdi soruyoruz, Bu mu kardeşlik ?

Seyircisiz maça iki bin kişi alacaksın, sahada polis sayısı zaten ortada -koro halinde bütün Kurtalan’a küfür ettirip, sonrada ‘Kardeşiz’ diyeceksiniz. Yedek kulübemize atılan cisimleri görmeden ‘vay efendim Kurtalansporun yedek kulübesi tahrik ediyor’ diyeceksiniz. Sahaya giren yöneticilerinizin nasıl küfür ettiğini, tahrik edici top toplayıcılarını özellikle niye kalecimizin arkasına gönderdiğinizi de söylesenize.16 futbolcumuzun aldığı darp raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız.

30 kişilik gruba bütün taraftar ve futbolcularınızla saldırıp sonra kardeşiz naraları atacaksınız. Sizin kardeşliğiniz batsın, futbolunuz batsın. Videolarda ve görüntülerde apaçık görülüyor ki  seyircisiz maça aldığınız taraftarların neler yaptıkları.

Üstüne taraftarlar yetmiyormuş gibi sahaya aldığınız görevliler ve yöneticileriniz de bu çirkefliğe ortak oldular. Maçta istediğini elde edemeyen, oyun üstünlüğümüzü hazmedemeyen İskender hocanızı zaten herkes biliyor, anlatmaya gerek yok. Sizlerde kazanmak için her yol mubah. Sağduyulu Silopi halkıyla hiç bir sorunumuz yok ama bu çirkefliği yapanları tanıyor ve kınıyoruz. Biz size insanlığı öğreteceğiz sizi çiçeklerle karşılayacağız korkmayın.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.