Kurtalanspor’a yardım kampanyası başlatıldı

Güncel 17.10.2021 - 19:48, Güncelleme: 17.10.2021 - 19:48 1977+ kez okundu.
 

Kurtalanspor’a yardım kampanyası başlatıldı

Kurtalanspor yönetimi, zor günler geçiren kulüplerine destek amacıyla yardım kampanyası başlattı.
Kurtalanspor Yönetiminden yapılan açıklamada “Takımımızın Geleceği İçin Yardım Destek Kampanyası Başlamıştır.” denildi.Lige kısa bir süre kalmasına rağmen takımın transfer yapamadığına belirten açıklamada şu ifadelere yer verildi,“Takımımızın geleceği için başlattığımız yardım kampanyasında herkesin küçükte olsa katkısını bekliyoruz. Takımımızın sizlere ihtiyacı var. Değerli Kurtalanspor taraftarı dostları ailesi, maddi manevi zorlu bir süreç içerisindeyiz. Herkesin bu destek kampanyasına canı gönülden büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Takımımızın geleceği için herkesi bu desteğe davet ediyoruz.Destek çıkmaması halinde ligden çekileceğiz. Takımı almak isteyen iş adamlarına da takımı devretmeye hazırız. ” Takıma destek olmak isteyen sporseverlerin, kulübün sosyal medya hesaplarında paylaşılan banka hesap numaralarına bağışta bulunabilecekleri kaydedildi. 
Kurtalanspor yönetimi, zor günler geçiren kulüplerine destek amacıyla yardım kampanyası başlattı.

Kurtalanspor Yönetiminden yapılan açıklamada “Takımımızın Geleceği İçin Yardım Destek Kampanyası Başlamıştır.” denildi.
Lige kısa bir süre kalmasına rağmen takımın transfer yapamadığına belirten açıklamada şu ifadelere yer verildi,
“Takımımızın geleceği için başlattığımız yardım kampanyasında herkesin küçükte olsa katkısını bekliyoruz.
Takımımızın sizlere ihtiyacı var. Değerli Kurtalanspor taraftarı dostları ailesi, maddi manevi zorlu bir süreç içerisindeyiz.
Herkesin bu destek kampanyasına canı gönülden büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Takımımızın geleceği için herkesi bu desteğe davet ediyoruz.
Destek çıkmaması halinde ligden çekileceğiz. Takımı almak isteyen iş adamlarına da takımı devretmeye hazırız. ”
Takıma destek olmak isteyen sporseverlerin, kulübün sosyal medya hesaplarında paylaşılan banka hesap numaralarına bağışta bulunabilecekleri kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.