Kurtalanspor’da kan kaybı devam ediyor!

Spor 22.01.2023 - 21:04, Güncelleme: 22.01.2023 - 21:04 1476+ kez okundu.
 

Kurtalanspor’da kan kaybı devam ediyor!

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Temsilcimiz Kurtalanspor’dan 6 futbolcunun yollarını ayırması takımda erozyona neden oldu.
6 futbolcusu ile maddi imkansızlıklar nedeniyle yollarını ayıran Kurtalanspor ikinci yarıda yerli futbolcularla ligde kalma mücadelesi verecek. Sezon başında anlaştığı ve ödemeler konusunda sıkıntılar yaşayan Kurtalanspor, Abdullah Orak, Mert Kürkçü, Emir Ersoy, Mustafa Nacar, Furkan Karahan ve M. Emin Kurt ile yollarını ayırdı. TAKIM SAHİPSİZ BIRAKILDI Kurtalanspor’un maddi imkansızlıklar nedeniyle yeni transfer yapamadığını belirten Kulüp başkanı Fırat Angün, “Kurtalanspor sahipsiz bırakıldı. İlçe yöneticileri dahil hiç kimsenin takıma bir katkısı olmadı. İlçenin BAL ligi temsilcisinin bu şekilde yalnız bırakılması Kurtalan ilçesi için büyük bir ayıptır. Sezon başında anlaştığımız futbolcularımız maddi olanaklar nedeniyle takımımızdan ayrılmak zorunda kaldılar. Takımımızdan ayrılan futbolcularımıza hayatlarının devamında başarılar diliyorum” dedi. TARAFTARLAR TEPKİLİ Kurtalanspor taraftarları kulübün maddi destek beklediğini belirtti. Kurtalanspor’un sancılı dönem geçirdiğini belirten taraftarlar, “Taraftar olarak sancılı bir dönem yaşayan takımımız maddi manevi destek bekliyor. Zorlu bir mücadele içerisinde olduğumuz bu süreçte transfer yapamamamız desteklerin gelmemesi bizleri derinden üzmektedir. Koskoca bir ilçeyi temsil eden Kurtalanspor yardımlardan yoksun kalması ilçenin büyük bir ayıbıdır.  Diğer il ve ilçelerin yöneticileri, iş insanları takımlarına sahip çıkarken ilçemizin BAL ligi temsilcisi neden sahipsiz bırakıldı. Kurtalansporumuza destek çıkılmasını istiyoruz. Başka Kurtalanspor yok takımına sahip çıkma zamanı”  (İdris EKİNCİ)
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Temsilcimiz Kurtalanspor’dan 6 futbolcunun yollarını ayırması takımda erozyona neden oldu.

6 futbolcusu ile maddi imkansızlıklar nedeniyle yollarını ayıran Kurtalanspor ikinci yarıda yerli futbolcularla ligde kalma mücadelesi verecek.

Sezon başında anlaştığı ve ödemeler konusunda sıkıntılar yaşayan Kurtalanspor, Abdullah Orak, Mert Kürkçü, Emir Ersoy, Mustafa Nacar, Furkan Karahan ve M. Emin Kurt ile yollarını ayırdı.

TAKIM SAHİPSİZ BIRAKILDI

Kurtalanspor’un maddi imkansızlıklar nedeniyle yeni transfer yapamadığını belirten Kulüp başkanı Fırat Angün,

“Kurtalanspor sahipsiz bırakıldı. İlçe yöneticileri dahil hiç kimsenin takıma bir katkısı olmadı. İlçenin BAL ligi temsilcisinin bu şekilde yalnız bırakılması Kurtalan ilçesi için büyük bir ayıptır. Sezon başında anlaştığımız futbolcularımız maddi olanaklar nedeniyle takımımızdan ayrılmak zorunda kaldılar. Takımımızdan ayrılan futbolcularımıza hayatlarının devamında başarılar diliyorum” dedi.

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Kurtalanspor taraftarları kulübün maddi destek beklediğini belirtti.

Kurtalanspor’un sancılı dönem geçirdiğini belirten taraftarlar,

“Taraftar olarak sancılı bir dönem yaşayan takımımız maddi manevi destek bekliyor. Zorlu bir mücadele içerisinde olduğumuz bu süreçte transfer yapamamamız desteklerin gelmemesi bizleri derinden üzmektedir.

Koskoca bir ilçeyi temsil eden Kurtalanspor yardımlardan yoksun kalması ilçenin büyük bir ayıbıdır.  Diğer il ve ilçelerin yöneticileri, iş insanları takımlarına sahip çıkarken ilçemizin BAL ligi temsilcisi neden sahipsiz bırakıldı.

Kurtalansporumuza destek çıkılmasını istiyoruz. Başka Kurtalanspor yok takımına sahip çıkma zamanı”  (İdris EKİNCİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.