Kütüphaneler Haftası etkinliği düzenlendi

Güncel 05.04.2021 - 10:24, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:24 2763+ kez okundu.
 

Kütüphaneler Haftası etkinliği düzenlendi

Kütüphaneler Haftası dolaysıyla kitap sergisi düzenlendi.
Kurtalan İlçe Halk Kütüphanesi’nde Kütüphaneler Haftası dolaysıyla kitap sergisi düzenlendi.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen kitap sergisine katıldı. 350 adet yeni kitabın sergilendiği sergiyi gezerek kitapları inceleyen Aydın, kütüphaneye üye olup en çok kitap okuyan 10 öğrenciyi çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.İlçe Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen kitap sergisinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu ve ilçe kurum müdürleri hazır bulundu.
Kütüphaneler Haftası dolaysıyla kitap sergisi düzenlendi.

Kurtalan İlçe Halk Kütüphanesi’nde Kütüphaneler Haftası dolaysıyla kitap sergisi düzenlendi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen kitap sergisine katıldı.
350 adet yeni kitabın sergilendiği sergiyi gezerek kitapları inceleyen Aydın, kütüphaneye üye olup en çok kitap okuyan 10 öğrenciyi çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.
İlçe Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen kitap sergisinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sancar Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu ve ilçe kurum müdürleri hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.