LGS hazırlık deneme sınavı yapıldı

Güncel 05.03.2023 - 21:00, Güncelleme: 05.03.2023 - 21:00 1314+ kez okundu.
 

LGS hazırlık deneme sınavı yapıldı

İlçemiz genelinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS hazırlık deneme sınavı gerçekleştirildi.
Eğitimde başarıyı arttırma hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen sınav, İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı sponsorluğunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Koordinatörlüğünde düzenlendi. Toplam bin 114 öğrencinin katıldığı sınavda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Faysel Polat da sınav yapılan merkezleri gezerek öğrencilere başarılar diledi.  Eğitimde başarının arttırılması ve öğrencilerin geleceğe hazırlanması adına gerçekleştirilen sınav, ilçe genelinde büyük ilgi gördü. Polat, öğrencilerin başarılarının artarak devam etmesini ve LGS'ye hazırlıklarının en iyi şekilde sürmesini temenni etti.
İlçemiz genelinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS hazırlık deneme sınavı gerçekleştirildi.

Eğitimde başarıyı arttırma hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen sınav, İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı sponsorluğunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Koordinatörlüğünde düzenlendi.

Toplam bin 114 öğrencinin katıldığı sınavda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Faysel Polat da sınav yapılan merkezleri gezerek öğrencilere başarılar diledi. 

Eğitimde başarının arttırılması ve öğrencilerin geleceğe hazırlanması adına gerçekleştirilen sınav, ilçe genelinde büyük ilgi gördü.

Polat, öğrencilerin başarılarının artarak devam etmesini ve LGS'ye hazırlıklarının en iyi şekilde sürmesini temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.