Mahalleye dönüşen mezra hizmet bekliyor

Güncel 25.09.2022 - 21:53, Güncelleme: 25.09.2022 - 21:53 2345+ kez okundu.
 

Mahalleye dönüşen mezra hizmet bekliyor

Büyükşehir yasası ile Mahalle dönüşen mezra sakinleri hizmet bekliyor.
Büyükşehir yasası kapsamında Teylan köyünün mezrası olan Gedikbaşı, Yeni Mahalleye bağlandı. 10 hane 30 nüfuslu mahalle sakinleri seslerini duyuramamaktan şikayetçi.Mahalle sakinlerinden Çetin Tuna, Kurtalan Belediyesi’ne yaptıkları müracaatların sonuçsuz kaldığından yakındı.Yollarının bozuk olduğunu aktaran Tuna,''Mezradan mahalleye dönüşmemiz bizi ziyadesi ile sevindirmişti. İlçe belediyesinden hizmetlerden olumlu yararlanacağımızı sanıyorduk. Maalesef belediye hizmetlerinden yararlanamıyoruz. Özellikle mezra statüsünde iken ulaşım açısından yollarımız daha bakımlı ve kullanılabilirdi. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ulaşımda yaşanacak olan aksaklıkları şimdiden tahmin edilmesi gerekir. Hastalarımızın ulaşımı, öğrencilerimizin eğitimi ve iş hayatımızdaki olumsuzlukların göz önünde bulundurularak ivedilik ile mahalle sakinleri olarak Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesinden mahallemizin yollarının yapılmasını talep ediyoruz” dedi.
Büyükşehir yasası ile Mahalle dönüşen mezra sakinleri hizmet bekliyor.

Büyükşehir yasası kapsamında Teylan köyünün mezrası olan Gedikbaşı, Yeni Mahalleye bağlandı. 10 hane 30 nüfuslu mahalle sakinleri seslerini duyuramamaktan şikayetçi.
Mahalle sakinlerinden Çetin Tuna, Kurtalan Belediyesi’ne yaptıkları müracaatların sonuçsuz kaldığından yakındı.
Yollarının bozuk olduğunu aktaran Tuna,
''Mezradan mahalleye dönüşmemiz bizi ziyadesi ile sevindirmişti. İlçe belediyesinden hizmetlerden olumlu yararlanacağımızı sanıyorduk. Maalesef belediye hizmetlerinden yararlanamıyoruz. Özellikle mezra statüsünde iken ulaşım açısından yollarımız daha bakımlı ve kullanılabilirdi. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte ulaşımda yaşanacak olan aksaklıkları şimdiden tahmin edilmesi gerekir. Hastalarımızın ulaşımı, öğrencilerimizin eğitimi ve iş hayatımızdaki olumsuzlukların göz önünde bulundurularak ivedilik ile mahalle sakinleri olarak Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesinden mahallemizin yollarının yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.