Mehmetçik İçin Kurban Kesim Töreni

Güncel 26.12.2021 - 21:04, Güncelleme: 26.12.2021 - 21:04 1097+ kez okundu.
 

Mehmetçik İçin Kurban Kesim Töreni

Kurtalan’da Mehmetçik için kurban kesim töreni düzenlendi
Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerin terörle mücadelede başarısı ve selameti için kurban kesim töreni gerçekleşti.Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerin terörle mücadelede başarısı ve selameti için kurban kesim töreni gerçekleşti. Tören alanına getirilen kurban, dualar eşliğinde kesildi.Kurtalan Jandarma Komando Bölük Komutanlığı eğitim alanında düzenlenen Kurban kesim sonrası güvenlik güçlerinin terörle mücadelede başarısı ve selameti için dua edildi. Daha sonra askerlerle sohbet eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, "Ayağınıza taş değmesin, Allah sizleri her türlü kazadan ve beladan korusun" temennisinde bulundu.Törene, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Evren Taşdemir, İlçe Müftüsü Abdullah Erdem ve İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan askerlerimiz hazır bulundu. 
Kurtalan’da Mehmetçik için kurban kesim töreni düzenlendi

Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerin terörle mücadelede başarısı ve selameti için kurban kesim töreni gerçekleşti.
Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerin terörle mücadelede başarısı ve selameti için kurban kesim töreni gerçekleşti. Tören alanına getirilen kurban, dualar eşliğinde kesildi.
Kurtalan Jandarma Komando Bölük Komutanlığı eğitim alanında düzenlenen Kurban kesim sonrası güvenlik güçlerinin terörle mücadelede başarısı ve selameti için dua edildi. Daha sonra askerlerle sohbet eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, "Ayağınıza taş değmesin, Allah sizleri her türlü kazadan ve beladan korusun" temennisinde bulundu.
Törene, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Evren Taşdemir, İlçe Müftüsü Abdullah Erdem ve İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan askerlerimiz hazır bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.