Mera alanlarında yatırım çalışmaları devam ediyor

Güncel 25.09.2022 - 21:43, Güncelleme: 25.09.2022 - 21:43 2530+ kez okundu.
 

Mera alanlarında yatırım çalışmaları devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından “Mera Islah ve Amenajman Projeleri” hayata geçiriliyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta besleme açısından büyük öneme sahip olan meralarda yatırım çalışmaları kapsamında “Mera Islah ve Amenajman Projeleri” hayata geçiriliyor.Mera Islah ve Amenajman Projeleri kapsamında Kurtalan’a bağlı Erdurağı, Aksöğüt ve Akçalı köylerinde besleme açısından büyük öneme sahip olan meralarda otlayan hayvanların faydalanacağı 3 adet gölgelik ve 30 adet suluk projesinin açılış töreni gerçekleştirildi.Açılış törenine Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Necmettin Yılmaz, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından “Mera Islah ve Amenajman Projeleri” hayata geçiriliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta besleme açısından büyük öneme sahip olan meralarda yatırım çalışmaları kapsamında “Mera Islah ve Amenajman Projeleri” hayata geçiriliyor.
Mera Islah ve Amenajman Projeleri kapsamında Kurtalan’a bağlı Erdurağı, Aksöğüt ve Akçalı köylerinde besleme açısından büyük öneme sahip olan meralarda otlayan hayvanların faydalanacağı 3 adet gölgelik ve 30 adet suluk projesinin açılış töreni gerçekleştirildi.
Açılış törenine Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Necmettin Yılmaz, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.