Metruk binalar yıkılıyor

Güncel 17.10.2021 - 20:02, Güncelleme: 17.10.2021 - 20:02 832+ kez okundu.
 

Metruk binalar yıkılıyor

Kurtalan Belediyesi, ilçede mal güvenliği açısından tehlike oluşturan metruk binaları tespit edip yıkıyor.
Kurtalan Belediyesi ekipleri, mahallelerde tehlike oluşturup, aileleri rahatsız eden metruk binaları tespit edip, yasal işlemlerin ardından yıkıyor.Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dikkate alan belediye ekipleri, ilçe genelindeki metruk binaları yıkmak için harekete geçti. Kurtalan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, metruk binaların yıkılması konusunda yoğun bir çalışma yaptıkları ifade edildi. Yapılan bu çalışma, mahalle sakinlerini rahatlatırken görüntü kirliliğini de ortadan kaldırılıyor. 
Kurtalan Belediyesi, ilçede mal güvenliği açısından tehlike oluşturan metruk binaları tespit edip yıkıyor.

Kurtalan Belediyesi ekipleri, mahallelerde tehlike oluşturup, aileleri rahatsız eden metruk binaları tespit edip, yasal işlemlerin ardından yıkıyor.
Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dikkate alan belediye ekipleri, ilçe genelindeki metruk binaları yıkmak için harekete geçti.
Kurtalan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, metruk binaların yıkılması konusunda yoğun bir çalışma yaptıkları ifade edildi.
Yapılan bu çalışma, mahalle sakinlerini rahatlatırken görüntü kirliliğini de ortadan kaldırılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.