Mezarlık İlgi Bekliyor

Güncel 19.06.2022 - 19:41, Güncelleme: 19.06.2022 - 19:41 1715+ kez okundu.
 

Mezarlık İlgi Bekliyor

Kurtalan’da Tekel Mahallesi’nde bulunan mezarlık ilgi bekliyor.
Vatandaşlar, mezarlıkta otların diz boyu yükseldiği, vefat eden yakınlarının mezarlarını bulamaz hale geldiklerini söylediler.Kurtalanlı vatandaşlar mezar aralarında adım atılacak yer olmadığını belirterek mezarlıkta acilen bir çalışma başlatılması gerektiğini vurguladı. Tüm mezarlıklarda insan boyuna varan otlar nedeni ile yakınlarını ziyarete gelenlere geçit vermezken bu durum vatandaşın tepkisine de neden oluyor. Otlar için önlem alınmadığını, otların kuruyarak yangına sebep olmasından endişe ettiklerini belirten vatandaşlar,“Mezarlıkta bulunan otlar diz boyu yükselmiş durumda. Hava sıcaklığı nedeniyle kuruyan otların yangına sebep olacağı endişesini taşıyoruz. Bahar aylarında önlem alınsaydı bu sorunla karşılaşmamış olacaktık. İlgililerin mezarlıkları otlardan temizlemesini istiyoruz” diye konuştular.
Kurtalan’da Tekel Mahallesi’nde bulunan mezarlık ilgi bekliyor.

Vatandaşlar, mezarlıkta otların diz boyu yükseldiği, vefat eden yakınlarının mezarlarını bulamaz hale geldiklerini söylediler.
Kurtalanlı vatandaşlar mezar aralarında adım atılacak yer olmadığını belirterek mezarlıkta acilen bir çalışma başlatılması gerektiğini vurguladı.
Tüm mezarlıklarda insan boyuna varan otlar nedeni ile yakınlarını ziyarete gelenlere geçit vermezken bu durum vatandaşın tepkisine de neden oluyor.
Otlar için önlem alınmadığını, otların kuruyarak yangına sebep olmasından endişe ettiklerini belirten vatandaşlar,
“Mezarlıkta bulunan otlar diz boyu yükselmiş durumda. Hava sıcaklığı nedeniyle kuruyan otların yangına sebep olacağı endişesini taşıyoruz. Bahar aylarında önlem alınsaydı bu sorunla karşılaşmamış olacaktık. İlgililerin mezarlıkları otlardan temizlemesini istiyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.