Milano Sirki Kurtalan’da gösteri düzenledi

Güncel 06.11.2022 - 20:46, Güncelleme: 06.11.2022 - 20:46 1960+ kez okundu.
 

Milano Sirki Kurtalan’da gösteri düzenledi

Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin katkılarıyla Milano Sirki Kurtalan’da gösteri düzenledi.
Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin davetiyle Kurtalan’a gelen ünlü Milona Sirki Gösteri Ekibi, öğrencilere yönelik gösteri düzenledi.Kurtalan Kapalı Spor Salonu, Kayabağlar Nizamettin Sevgili Ortaokulu ve Gözpınar Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu'nda gerçekleştirilen gösteriler, ziyaretçilerine serüven dolu eğlenceli anlar yaşattı.Gösterileri izlemeye gelen vatandaşlar pandomin, palyaço gösterileri, Disney maskot karakterleri ve denge gösterilerinin yer aldığı şovlarla doyasıya eğlendi. Milano Sirki oyuncularının sergiledikleri birbirinden farklı ve heyecanlı gösterileri ilgi ve dikkatle izleyen minikler oyunları keyifle izlediklerini ifade ederek, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’e teşekkür etti.
Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin katkılarıyla Milano Sirki Kurtalan’da gösteri düzenledi.

Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi’nin davetiyle Kurtalan’a gelen ünlü Milona Sirki Gösteri Ekibi, öğrencilere yönelik gösteri düzenledi.
Kurtalan Kapalı Spor Salonu, Kayabağlar Nizamettin Sevgili Ortaokulu ve Gözpınar Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu'nda gerçekleştirilen gösteriler, ziyaretçilerine serüven dolu eğlenceli anlar yaşattı.
Gösterileri izlemeye gelen vatandaşlar pandomin, palyaço gösterileri, Disney maskot karakterleri ve denge gösterilerinin yer aldığı şovlarla doyasıya eğlendi.
Milano Sirki oyuncularının sergiledikleri birbirinden farklı ve heyecanlı gösterileri ilgi ve dikkatle izleyen minikler oyunları keyifle izlediklerini ifade ederek, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.