Muhtarlarla toplantı yapıldı

Güncel 02.05.2021 - 23:15, Güncelleme: 02.05.2021 - 23:15 2441+ kez okundu.
 

Muhtarlarla toplantı yapıldı

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın “Tam Kapanma Tedbirleri” kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Covid-19 salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanlığı’nca alınan 17 günlük “Tam Kapanma Tedbirleri” kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda birim amirleri de hazır bulundu.Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında “Tam Kapanma” sürecine ilişkin yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda; Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve salgının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirler kapsamında ilçenin mevcut durumu, vaka sayısı ve filyasyon düzeyi değerlendirildi.Salgının ilçede ciddi seviyeye ulaştığını, tedbirlerin daha sıkı uygulanması gerektiğine vurgu yapan Aydın, “Salgın çok ciddi bir hal aldı. Bu konuda muhtarlarımızla bir araya gelelim istedim. Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında biz tüm kurumlarımızla denetimleri sıkı sıkıya yapıyoruz. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının denetimi çok önemli. Sokağa çıkma kısıtlaması konusunda vatandaşlarımızı uyarma ve Vefa Sosyal Destek Gruplarımız ile iletişim halinde olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermede muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir. En sağlıklı ve etkin kamu hizmetleri ancak dayanışma içerisinde verilebilir. Sizlerden isteğim bu konuda duyarlı olarak, kolluk birimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmanız. Bu salgının önünü tedbirlere uyarak keseceğiz ve yeniden sağlıklı günlerimize kavuşacağız” dedi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın “Tam Kapanma Tedbirleri” kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Covid-19 salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanlığı’nca alınan 17 günlük “Tam Kapanma Tedbirleri” kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda birim amirleri de hazır bulundu.
Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında “Tam Kapanma” sürecine ilişkin yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda; Covid-19 salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve salgının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirler kapsamında ilçenin mevcut durumu, vaka sayısı ve filyasyon düzeyi değerlendirildi.
Salgının ilçede ciddi seviyeye ulaştığını, tedbirlerin daha sıkı uygulanması gerektiğine vurgu yapan Aydın, “Salgın çok ciddi bir hal aldı. Bu konuda muhtarlarımızla bir araya gelelim istedim. Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında biz tüm kurumlarımızla denetimleri sıkı sıkıya yapıyoruz. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının denetimi çok önemli. Sokağa çıkma kısıtlaması konusunda vatandaşlarımızı uyarma ve Vefa Sosyal Destek Gruplarımız ile iletişim halinde olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermede muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir. En sağlıklı ve etkin kamu hizmetleri ancak dayanışma içerisinde verilebilir. Sizlerden isteğim bu konuda duyarlı olarak, kolluk birimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmanız. Bu salgının önünü tedbirlere uyarak keseceğiz ve yeniden sağlıklı günlerimize kavuşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.