Öğrencilerden "Mucit Abla İle Küçük Mucitler" Gösterisine İlgi

Güncel 16.10.2022 - 21:33, Güncelleme: 16.10.2022 - 21:33 1268+ kez okundu.
 

Öğrencilerden "Mucit Abla İle Küçük Mucitler" Gösterisine İlgi

Kurtalan’da kültürel ve sosyal etkinlikler çerçevesinde Elçin Eserli tarafından "Mucit abla ve küçük mucitler" gösterisi düzenlendi.
TRT Küçük Mucitler Programı Ankara Direktörü Elçin Eserli tarafından, Kurtalan’da okul öncesi ve temel eğitim öğrencilerine yönelik çocukların bilime ilgilerini artırmak, icat ve buluş yapmalarına teşvik etmek amacıyla etkinlik düzenlendi.Kurtalan Selahattin Eyyubi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler Elçin Eserli'nin icatlarını ve roket deneyini ilgiyle izledi.Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, sosyal etkinlikler kapsamında çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini söyledi.İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’in destekleriyle etkinliğin düzenlendiğini kaydeden Polat,“Bilimin çok eğlenceli ve şaşırtıcı olabileceğini göstermek amacıyla küçük mucitler bilim gösterisini düzenledik. Gösteriyi düzenleyen Elçin Eserli’ye teşekkür ediyoruz” dedi.
Kurtalan’da kültürel ve sosyal etkinlikler çerçevesinde Elçin Eserli tarafından "Mucit abla ve küçük mucitler" gösterisi düzenlendi.

TRT Küçük Mucitler Programı Ankara Direktörü Elçin Eserli tarafından, Kurtalan’da okul öncesi ve temel eğitim öğrencilerine yönelik çocukların bilime ilgilerini artırmak, icat ve buluş yapmalarına teşvik etmek amacıyla etkinlik düzenlendi.
Kurtalan Selahattin Eyyubi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler Elçin Eserli'nin icatlarını ve roket deneyini ilgiyle izledi.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, sosyal etkinlikler kapsamında çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini söyledi.
İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’in destekleriyle etkinliğin düzenlendiğini kaydeden Polat,
“Bilimin çok eğlenceli ve şaşırtıcı olabileceğini göstermek amacıyla küçük mucitler bilim gösterisini düzenledik. Gösteriyi düzenleyen Elçin Eserli’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.