Öğrencilere destek

Güncel 13.12.2020 - 19:45, Güncelleme: 13.12.2020 - 19:45 1868+ kez okundu.
 

Öğrencilere destek

Kurtalan’da bin öğrenciye “Tüm Dersler Soru Bankası Kitabı” hediye edildi.
Kurtalan Kaymakamlığı himayelerinde, öğrencilere destek olmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında 9. Sınıflarda eğitim gören bin öğrenciye “Tüm Dersler Soru Bankası Kitabı” hediye edildi.Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törende konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Covid-19 salgını dolayısı ile yüz yüze eğitim alamayan öğrencilerin yanında olmak istediklerini belirterek;“İlçemizdeki eğitim kalitesinin yükselmesi ve öğrencilerimizin başarıya ulaşması için tüm imkanlarımızı kullanmanın gayreti içerisindeyiz. 9. Sınıflarda eğitim gören bin öğrencimize tüm dersler soru bankası kitapları hediye ederek Covid-19 salgını ile okullarından uzak kalan öğrencilerimize destek olmak istedik. Bu vesile ile geleceğimizin teminatı, ülkemizin gücü olan öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.Törene Kaymakam İhsan Emre Aydın ve eşi Cansu Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Mete ve öğrenciler katıldı.
Kurtalan’da bin öğrenciye “Tüm Dersler Soru Bankası Kitabı” hediye edildi.

Kurtalan Kaymakamlığı himayelerinde, öğrencilere destek olmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında 9. Sınıflarda eğitim gören bin öğrenciye “Tüm Dersler Soru Bankası Kitabı” hediye edildi.
Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törende konuşan Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Covid-19 salgını dolayısı ile yüz yüze eğitim alamayan öğrencilerin yanında olmak istediklerini belirterek;
“İlçemizdeki eğitim kalitesinin yükselmesi ve öğrencilerimizin başarıya ulaşması için tüm imkanlarımızı kullanmanın gayreti içerisindeyiz. 9. Sınıflarda eğitim gören bin öğrencimize tüm dersler soru bankası kitapları hediye ederek Covid-19 salgını ile okullarından uzak kalan öğrencilerimize destek olmak istedik. Bu vesile ile geleceğimizin teminatı, ülkemizin gücü olan öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.
Törene Kaymakam İhsan Emre Aydın ve eşi Cansu Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Mete ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.