Öğrencilere Tablet ve bilgisayar desteği

Güncel 27.12.2020 - 21:11, Güncelleme: 27.12.2020 - 21:11 1671+ kez okundu.
 

Öğrencilere Tablet ve bilgisayar desteği

Kurtalan’da 205 öğrenciye tablet ve bilgisayar desteğinde bulunuldu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitime katkı sunmak amacıyla tüm ülkede öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştiriyor. Bu kapsamda başarı ve sosyo-ekonomik durumları göz önüne alınarak yapılan özel puanlama sistemi ile ilçede belirlenen 205 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığımızca dağıtılan tablet bilgisayar desteğinden ocak ayının sonuna kadar ilçede toplam iki bin 500 öğrencinin faydalanacağını ifade eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, “Bu tabletler sayesinde öğrencilerimiz uzaktan eğitime daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde katılabilecek ve kendilerini geleceğe daha başarılı bir şekilde hazırlayabileceklerdir. Bu tablet bilgisayarların Covid-19 salgını dolayısı ile okullarından uzak kalan öğrencilerimize başarı getirmesini temenni ediyorum” (Tayyip BİNAY)
Kurtalan’da 205 öğrenciye tablet ve bilgisayar desteğinde bulunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitime katkı sunmak amacıyla tüm ülkede öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda başarı ve sosyo-ekonomik durumları göz önüne alınarak yapılan özel puanlama sistemi ile ilçede belirlenen 205 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığımızca dağıtılan tablet bilgisayar desteğinden ocak ayının sonuna kadar ilçede toplam iki bin 500 öğrencinin faydalanacağını ifade eden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, “Bu tabletler sayesinde öğrencilerimiz uzaktan eğitime daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde katılabilecek ve kendilerini geleceğe daha başarılı bir şekilde hazırlayabileceklerdir. Bu tablet bilgisayarların Covid-19 salgını dolayısı ile okullarından uzak kalan öğrencilerimize başarı getirmesini temenni ediyorum” (Tayyip BİNAY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.