Öğrencilere trafik parkında eğitim verildi

Güncel 29.05.2022 - 20:52, Güncelleme: 29.05.2022 - 20:52 1365+ kez okundu.
 

Öğrencilere trafik parkında eğitim verildi

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Siirt Belediyesi iş birliğiyle Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, trafik eğitim parkında düzenlenen etkinlikte merkez Cumhuriyet İlkokulu ve Baykan ilçesi Gündoğdu İlkokulu öğrencilerine araç ve yaya güvenliği hakkında bilgi verildi.Parkuru gezen öğrencilere, emniyet kemerinin önemi, servis aracına nasıl binileceği, ışık simülasyonu, okul giriş ve çıkışlarında dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Siirt Belediyesi iş birliğiyle Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, trafik eğitim parkında düzenlenen etkinlikte merkez Cumhuriyet İlkokulu ve Baykan ilçesi Gündoğdu İlkokulu öğrencilerine araç ve yaya güvenliği hakkında bilgi verildi.
Parkuru gezen öğrencilere, emniyet kemerinin önemi, servis aracına nasıl binileceği, ışık simülasyonu, okul giriş ve çıkışlarında dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.