Öğrencilere ücretsiz servis hizmeti

Güncel 03.10.2021 - 22:09, Güncelleme: 03.10.2021 - 22:09 1346+ kez okundu.
 

Öğrencilere ücretsiz servis hizmeti

Kurtalan Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz okul servisi hizmeti
Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kurtalan Belediyesi, okulu evlerine uzak olan öğrenciler için ücretsiz servis hizmeti sağlanmaya başlandı. Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in talimatları doğrultusunda Kurtalan Belediyesine ait otobüsle öğrencilere eğitim sezonu boyunca ücretsiz olarak okul servisi hizmeti verilecek.Öğrenciler Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’e bu hizmetten dolayı teşekkür ettiler.
Kurtalan Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz okul servisi hizmeti

Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kurtalan Belediyesi, okulu evlerine uzak olan öğrenciler için ücretsiz servis hizmeti sağlanmaya başlandı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in talimatları doğrultusunda Kurtalan Belediyesine ait otobüsle öğrencilere eğitim sezonu boyunca ücretsiz olarak okul servisi hizmeti verilecek.
Öğrenciler Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’e bu hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.