Öğrencilere ücretsiz ulaşım

Güncel 16.06.2022 - 13:27, Güncelleme: 16.06.2022 - 13:27 2517+ kez okundu.
 

Öğrencilere ücretsiz ulaşım

Siirt'te belediye tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek tüm öğrenciler ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağı bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, 18 -19 Haziran'da sınava girecek öğrenci ve refakatçileri toplu ulaşım hizmetinden ücretsiz faydalanacak. Saat 07.30'dan itibaren başlayacak seferlerden yararlanmak isteyen öğrenciler, sınav giriş belgelerini göstererek refakatçileri ile toplu ulaşım hizmetinden istifade edebilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sınavın huzurlu bir ortamda yapılması için tüm tedbirlerin alındığını belirterek, sürücülere de trafikte öğrencilerin dikkatini dağıtacak davranışlardan uzak durmaları çağrısında bulunduklarını ifade etti.
Siirt'te belediye tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek tüm öğrenciler ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 18 -19 Haziran'da sınava girecek öğrenci ve refakatçileri toplu ulaşım hizmetinden ücretsiz faydalanacak.

Saat 07.30'dan itibaren başlayacak seferlerden yararlanmak isteyen öğrenciler, sınav giriş belgelerini göstererek refakatçileri ile toplu ulaşım hizmetinden istifade edebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sınavın huzurlu bir ortamda yapılması için tüm tedbirlerin alındığını belirterek, sürücülere de trafikte öğrencilerin dikkatini dağıtacak davranışlardan uzak durmaları çağrısında bulunduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.