Öğrencilere yangın eğitimi

Güncel 06.03.2022 - 20:38, Güncelleme: 06.03.2022 - 20:38 2540+ kez okundu.
 

Öğrencilere yangın eğitimi

Kurtalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü öğrencilere uygulamalı yangın eğitimi verdi.
Kurtalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından Gözpınar Köyü Anaokulu öğrencilerine uygulamalı yangın eğitimi verdi.Öğrencilere itfaiye araçları, yangın söndürme ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Minik öğrencilere zor durumda kaldıklarında acil durumlardaki ortak numara olan 112’yi mutlaka aramaları gerektiği aktaran itfaiye ekipleri, yangın anında neler yapılması gerektiğini, kurtarma çalışmasının nasıl yapıldığını ve itfaiye araçlarının özelliklerini hakkında da minik öğrencileri bilgilendirdi.
Kurtalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü öğrencilere uygulamalı yangın eğitimi verdi.

Kurtalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından Gözpınar Köyü Anaokulu öğrencilerine uygulamalı yangın eğitimi verdi.
Öğrencilere itfaiye araçları, yangın söndürme ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Minik öğrencilere zor durumda kaldıklarında acil durumlardaki ortak numara olan 112’yi mutlaka aramaları gerektiği aktaran itfaiye ekipleri, yangın anında neler yapılması gerektiğini, kurtarma çalışmasının nasıl yapıldığını ve itfaiye araçlarının özelliklerini hakkında da minik öğrencileri bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.