Öğrencilere yemek üreten fabrika denetlendi

Güncel 24.03.2022 - 17:33, Güncelleme: 24.03.2022 - 17:33 2711+ kez okundu.
 

Öğrencilere yemek üreten fabrika denetlendi

Kurtalan’da taşımalı sistem öğrencileri için yemek üreten fabrika denetlendi.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, taşımalı sistem öğrencileri için yemek üreten fabrikayı denetledi. Tesisin Cumhuriyet Mahallesindeki fabrikasını denetleyen Polat, yemek fabrikasının deposu, soğutucu içerisinde bulunan gıdaları kontrol etti. Günün menüsünde yer alan yemekleri de inceleyen Polat, yemek üretim mutfağının düzenli ve sözleşme şartlarına uygun olduğu, herhangi bir problem ile karşılaşılmadığını belirtti. Polat’a ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş da eşlik etti.
Kurtalan’da taşımalı sistem öğrencileri için yemek üreten fabrika denetlendi.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, taşımalı sistem öğrencileri için yemek üreten fabrikayı denetledi.

Tesisin Cumhuriyet Mahallesindeki fabrikasını denetleyen Polat, yemek fabrikasının deposu, soğutucu içerisinde bulunan gıdaları kontrol etti.

Günün menüsünde yer alan yemekleri de inceleyen Polat, yemek üretim mutfağının düzenli ve sözleşme şartlarına uygun olduğu, herhangi bir problem ile karşılaşılmadığını belirtti.

Polat’a ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.