Öğrencilerin ‘Okuma Bayramı’ heyecanı

Güncel 02.01.2022 - 19:55, Güncelleme: 02.01.2022 - 19:55 1903+ kez okundu.
 

Öğrencilerin ‘Okuma Bayramı’ heyecanı

Kurtalan’da ilkokul öğrencilerine yönelik okuma bayramı etkinliği düzenlendi.
Cumhuriyet İlkokulu’nda okuma bayramı etkinliği gerçekleşti. Okumayı öğrenen ilkokul öğrencileri okuma bayramı mutluluğunu aileleriyle de paylaştı. Sınıflarda düzenlenen etkinliklere katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, çocukların geleceğin teminatı olduğunu söyledi.Öğrencilerin bu en anlamlı gününde bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek, “İlk adım olan okuma ve yazmayı öğrenmek, hayata yeni bir pencere açmak gibidir. Minik öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde sevinçlerini paylaşıyoruz. Okuma yazma öğrenen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.Miniklerin gözlerindeki ışıltıyı görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ahmet Kılıç ise,“Sevgili öğrencilerim, okulumuzun bu güzel etkinliğinde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Değerli velilerimiz öğretmenlerimizi öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu pırıl pırıl gözlere hayatları boyunca başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.Etkinliğe Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
Kurtalan’da ilkokul öğrencilerine yönelik okuma bayramı etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet İlkokulu’nda okuma bayramı etkinliği gerçekleşti. Okumayı öğrenen ilkokul öğrencileri okuma bayramı mutluluğunu aileleriyle de paylaştı.
Sınıflarda düzenlenen etkinliklere katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, çocukların geleceğin teminatı olduğunu söyledi.
Öğrencilerin bu en anlamlı gününde bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek, “İlk adım olan okuma ve yazmayı öğrenmek, hayata yeni bir pencere açmak gibidir. Minik öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde sevinçlerini paylaşıyoruz. Okuma yazma öğrenen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Miniklerin gözlerindeki ışıltıyı görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Ahmet Kılıç ise,
“Sevgili öğrencilerim, okulumuzun bu güzel etkinliğinde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Değerli velilerimiz öğretmenlerimizi öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu pırıl pırıl gözlere hayatları boyunca başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Etkinliğe Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.