Okul müdürleriyle toplantı yapıldı

Güncel 04.09.2022 - 17:47, Güncelleme: 04.09.2022 - 17:47 2676+ kez okundu.
 

Okul müdürleriyle toplantı yapıldı

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı sene başı Anaokulu, İlk ve Ortaokul Müdürleri Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faysel Polat başkanlığında yapıldı.Kurtalan Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, 12 Eylül itibariyle okulların açılacağını, okulların eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi."Her sene daha ileriye" sloganıyla başarı seviyesini arttırmak için kapsamlı çalışmalar yürütülmesi gerektiğini belirten Polat,"Eğitimin baş öznesinin insan olduğunu ve işimizin insan yetiştirmek olduğunu biliyoruz. İnsana maddi manevi tüm yönleriyle bakmalı ve bütüncül bir yaklaşım sergilemeliyiz. Başta gençlerimiz olmak üzere eğitime gereksinim duyan herkese hitap etmeliyiz. Gençlerimiz için doğru hedefler belirleyip doğru kararlar almaları için onlara rehberlik etmeliyiz. Okullarımızda, evlerimizde, sokaklarımızda kısacası her yerde ve her daim gençlerimizi geleceğe hazırlamalıyız" dedi. Polat daha sonra okul müdürlerinin talep ve sorunlarını dinledi.Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Edip Altun, Abdurrahman Kardaş ve Vedat Yalçın Ok ve okul müdürleri katıldı.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı sene başı Anaokulu, İlk ve Ortaokul Müdürleri Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faysel Polat başkanlığında yapıldı.
Kurtalan Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, 12 Eylül itibariyle okulların açılacağını, okulların eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi.
"Her sene daha ileriye" sloganıyla başarı seviyesini arttırmak için kapsamlı çalışmalar yürütülmesi gerektiğini belirten Polat,
"Eğitimin baş öznesinin insan olduğunu ve işimizin insan yetiştirmek olduğunu biliyoruz. İnsana maddi manevi tüm yönleriyle bakmalı ve bütüncül bir yaklaşım sergilemeliyiz. Başta gençlerimiz olmak üzere eğitime gereksinim duyan herkese hitap etmeliyiz. Gençlerimiz için doğru hedefler belirleyip doğru kararlar almaları için onlara rehberlik etmeliyiz. Okullarımızda, evlerimizde, sokaklarımızda kısacası her yerde ve her daim gençlerimizi geleceğe hazırlamalıyız" dedi.
Polat daha sonra okul müdürlerinin talep ve sorunlarını dinledi.
Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Edip Altun, Abdurrahman Kardaş ve Vedat Yalçın Ok ve okul müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.