Okullara hijyen malzemeleri dağıtıldı

07.10.2020 - 17:06, Güncelleme: 07.10.2020 - 17:06 1181+ kez okundu.
 

Okullara hijyen malzemeleri dağıtıldı

Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgını etkisi altında kademeli olarak yüz yüze eğitime başlayan okullara el dezenfektan standı ve dijital göstergeli ateş ölçer dağıtıldı.
Okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlaması ile çocukların sağlıklı bir ortamda eğitim almalarının sağlanması için Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediye Başkanlığı’nca yapılan çalışma ile ilçedeki 40 okula el dezenfektan standı ve dijital göstergeli ateş ölçer dağıtımı yapıldı.Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, eğitim-öğretimin kademeli olarak başladığı okulların Belediye ekiplerince düzenli olarak dezenfekte edildiğini söyledi.Öğrencilerin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimlerini sürdürmeleri için desteklerini sürdürdüklerini belirten Aydın şöyle konuştu:“Covid-19 salgını dolayısı ile yüz yüze eğitime uzak kalan ve uzun bir aradan sonra tekrar okullarına dönen öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri için ilçemizdeki okullarımıza el dezenfektan standı ve dijital göstergeli ateş ölçer dağıtımında bulunduk. Gerek yüz yüze, gerekse uzaktan eğitim ile sürecinin en verimli şekilde gerçekleşmesi adına gerekli tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Covid-19 salgını etkisi altında başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılının sağlık içinde geçmesini temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum”
Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgını etkisi altında kademeli olarak yüz yüze eğitime başlayan okullara el dezenfektan standı ve dijital göstergeli ateş ölçer dağıtıldı.

Okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlaması ile çocukların sağlıklı bir ortamda eğitim almalarının sağlanması için Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediye Başkanlığı’nca yapılan çalışma ile ilçedeki 40 okula el dezenfektan standı ve dijital göstergeli ateş ölçer dağıtımı yapıldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Kurtalan Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, eğitim-öğretimin kademeli olarak başladığı okulların Belediye ekiplerince düzenli olarak dezenfekte edildiğini söyledi.
Öğrencilerin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimlerini sürdürmeleri için desteklerini sürdürdüklerini belirten Aydın şöyle konuştu:
“Covid-19 salgını dolayısı ile yüz yüze eğitime uzak kalan ve uzun bir aradan sonra tekrar okullarına dönen öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri için ilçemizdeki okullarımıza el dezenfektan standı ve dijital göstergeli ateş ölçer dağıtımında bulunduk. Gerek yüz yüze, gerekse uzaktan eğitim ile sürecinin en verimli şekilde gerçekleşmesi adına gerekli tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Covid-19 salgını etkisi altında başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılının sağlık içinde geçmesini temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.