Ömer Sevgi, öğrencilerin ilgi odağı oldu

Güncel 17.10.2021 - 19:57, Güncelleme: 17.10.2021 - 19:57 1629+ kez okundu.
 

Ömer Sevgi, öğrencilerin ilgi odağı oldu

Dizi setleriyle 2,5 yaşında tanışan çocuk oyuncu Ömer Sevgi, Beşiktaş Kulübünün "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında Siirt'e geldi.
Çocuk oyuncu 7 yaşındaki Ömer Sevgi, Beşiktaş Kulübünün "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında Siirt'te 80. Yıl Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sevgi, sınıfta kartal pençesi hareketi yaptı, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.Ömer Sevgi, AA muhabirine, Siirt'te gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.Beşiktaş Kulübü'nün bir kampanyası için Siirt'e geldiğini kaydeden Sevgi, "Çocuklara pantolon, mont ve bot dağıttık. Bir okulda öğrencilerle buluştuk. Dizi oyunculuğuna devam edeceğim. Oyunculuğu çok sevdim." diye konuştu. 
Dizi setleriyle 2,5 yaşında tanışan çocuk oyuncu Ömer Sevgi, Beşiktaş Kulübünün "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında Siirt'e geldi.

Çocuk oyuncu 7 yaşındaki Ömer Sevgi, Beşiktaş Kulübünün "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında Siirt'te 80. Yıl Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sevgi, sınıfta kartal pençesi hareketi yaptı, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.
Ömer Sevgi, AA muhabirine, Siirt'te gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.
Beşiktaş Kulübü'nün bir kampanyası için Siirt'e geldiğini kaydeden Sevgi, "Çocuklara pantolon, mont ve bot dağıttık. Bir okulda öğrencilerle buluştuk. Dizi oyunculuğuna devam edeceğim. Oyunculuğu çok sevdim." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.