Pazaryeri denetimi yapıldı

Güncel 10.05.2021 - 15:04, Güncelleme: 10.05.2021 - 15:04 1759+ kez okundu.
 

Pazaryeri denetimi yapıldı

Kurtalan’da yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kriterler çerçevesinde açılan halk pazarında denetimde bulunuldu.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kriterler çerçevesinde açılan halk pazarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.Aydın, pazaryeri denetiminde İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelgede belirtilen maske kullanımı, pazar tezgahları arasındaki mesafe ve aynı anda pazarda olabilecek kişi sayısı ile giriş çıkış noktalarındaki kontroller ile ilgili incelemelerde bulunarak, belirlenen eksikliklerin ilgili birimlerce giderilmesi ve gerekli kontrollerin yapılması yönünde talimat verdi.
Kurtalan’da yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kriterler çerçevesinde açılan halk pazarında denetimde bulunuldu.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kriterler çerçevesinde açılan halk pazarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Aydın, pazaryeri denetiminde İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan genelgede belirtilen maske kullanımı, pazar tezgahları arasındaki mesafe ve aynı anda pazarda olabilecek kişi sayısı ile giriş çıkış noktalarındaki kontroller ile ilgili incelemelerde bulunarak, belirlenen eksikliklerin ilgili birimlerce giderilmesi ve gerekli kontrollerin yapılması yönünde talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.