Polat, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Güncel 08.01.2023 - 21:50, Güncelleme: 08.01.2023 - 21:50 1358+ kez okundu.
 

Polat, okul ziyaretlerini sürdürüyor

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat okul ziyaretleri kapsamında Kocatepe İlkokulu Albayrak İlkokulu'nu ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, ölçme ve değerlendirme koordinatör öğretmeni Mesut Kapan ile birlikte Kocatepe İlkokulu ve Albayrak İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Polat, öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin genel durumlarıyla ilgili öğretmenlerinden bilgiler edindi. Ziyaretleri sırasında idareciler ve öğretmenler ile görüşen Polat, okul idarecilerinden okulların mevcut durumları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler alarak çeşitli incelemelerde bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat okul ziyaretleri kapsamında Kocatepe İlkokulu Albayrak İlkokulu'nu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, ölçme ve değerlendirme koordinatör öğretmeni Mesut Kapan ile birlikte Kocatepe İlkokulu ve Albayrak İlkokulu'nu ziyaret etti.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Polat, öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin genel durumlarıyla ilgili öğretmenlerinden bilgiler edindi.
Ziyaretleri sırasında idareciler ve öğretmenler ile görüşen Polat, okul idarecilerinden okulların mevcut durumları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler alarak çeşitli incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.