Polat: Okullar eğitime hazır

Güncel 14.02.2021 - 23:17, Güncelleme: 14.02.2021 - 23:17 2268+ kez okundu.
 

Polat: Okullar eğitime hazır

Okul müdürleriyle internet üzerinden bir araya gelen Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, köy okullarının eğitim-öğretime hazır olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Köy okullarında 15 Şubatta yüz yüze eğitime başlanacak" açıklamasının ardından köy okullarında çalışmalara başladıklarını belirten Polat, Kurtalan'daki okulların 15 Şubat ve 1 Mart tarihindeki yüz yüze eğitime hazır olduğunu ifade etti.15 Şubat itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak köy okullarında denetimlerde bulunan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, okul müdürlerinden ve alınan tedbirler konusunda bilgiler aldı.Okulların eğitime hazır olduğunu belirten Polat okul müdürlerinin öğrencilerin okula uyumları konusunda çaba sarfetmeleri gerektiğini kaydederek şunları söyledi:“15 Şubat itibariyle köy okullarımızda yüz yüze eğitime başlıyoruz. Bu kapsamda köy okullarında görev yapan okul müdürleri ve öğretmenlerimizle online toplantılar yaparak okullarda alınacak tedbirleri gözden geçirdik. Bu kapsamda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını arttıracak öneriler, okullarda hijyen-temizlik, veli ziyaretlerinin yapılması ve okul işlemlerinin zamanında yapılması gibi birçok konuda bilgilendirme ve değerlendirmeler yaptık. Öğretmen ve öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2.Dönemini sağlıklı, huzurlu, başarılı bir şekilde geçirmesini diliyorum.” dedi. Polat, öğretmenlerin köyün aydın yüzü aynı zamanda köyde devletin temsilcisi olması sebebiyle köyü güzelleştirme ve geliştirme çabası içinde olması gerektiğini sözlerine ekledi.
Okul müdürleriyle internet üzerinden bir araya gelen Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, köy okullarının eğitim-öğretime hazır olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Köy okullarında 15 Şubatta yüz yüze eğitime başlanacak" açıklamasının ardından köy okullarında çalışmalara başladıklarını belirten Polat, Kurtalan'daki okulların 15 Şubat ve 1 Mart tarihindeki yüz yüze eğitime hazır olduğunu ifade etti.
15 Şubat itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak köy okullarında denetimlerde bulunan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, okul müdürlerinden ve alınan tedbirler konusunda bilgiler aldı.
Okulların eğitime hazır olduğunu belirten Polat okul müdürlerinin öğrencilerin okula uyumları konusunda çaba sarfetmeleri gerektiğini kaydederek şunları söyledi:
“15 Şubat itibariyle köy okullarımızda yüz yüze eğitime başlıyoruz. Bu kapsamda köy okullarında görev yapan okul müdürleri ve öğretmenlerimizle online toplantılar yaparak okullarda alınacak tedbirleri gözden geçirdik. Bu kapsamda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını arttıracak öneriler, okullarda hijyen-temizlik, veli ziyaretlerinin yapılması ve okul işlemlerinin zamanında yapılması gibi birçok konuda bilgilendirme ve değerlendirmeler yaptık. Öğretmen ve öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2.Dönemini sağlıklı, huzurlu, başarılı bir şekilde geçirmesini diliyorum.” dedi.
Polat, öğretmenlerin köyün aydın yüzü aynı zamanda köyde devletin temsilcisi olması sebebiyle köyü güzelleştirme ve geliştirme çabası içinde olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.