Polisten Aydın’a ziyaret

Güncel 12.04.2021 - 09:58, Güncelleme: 12.04.2021 - 09:58 1877+ kez okundu.
 

Polisten Aydın’a ziyaret

Polis Haftası Dolayısı ile Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’a ziyaret.
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdür Vekili Evren Taşdemir, Vatan Polis Merkezi Amiri Cafer Alibekiroğlu ve polis memurları ile birlikte Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, "Türk Polis Teşkilatı 176 yıldır büyük bir özveri ve fedakarca ülkemizin dört bir tarafında hizmet ediyor. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri ifa eden tüm emniyet mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımızın 176’ıncı kuruluş yıl dönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd eder, görevleri başındaki tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum" dedi.
Polis Haftası Dolayısı ile Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’a ziyaret.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdür Vekili Evren Taşdemir, Vatan Polis Merkezi Amiri Cafer Alibekiroğlu ve polis memurları ile birlikte Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, "Türk Polis Teşkilatı 176 yıldır büyük bir özveri ve fedakarca ülkemizin dört bir tarafında hizmet ediyor. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri ifa eden tüm emniyet mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatımızın 176’ıncı kuruluş yıl dönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd eder, görevleri başındaki tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.