Sare&Masal Düğün Salonu Hizmete Girdi

Güncel 30.01.2022 - 19:00, Güncelleme: 30.01.2022 - 19:00 2808+ kez okundu.
 

Sare&Masal Düğün Salonu Hizmete Girdi

Tekel Mahallesinde hizmete açılan bin kişi kapasiteli Sare&Masal Düğün ve Konferans Salonu profesyonel ekibiyle Kurtalanlıların hizmetine girdi.
Modern Düğün salonu 2 bin metrekare alanı ile, nişan, sünnet, toplantı ve özel günlere kapılarını açan Salon’un İşletmeciliğini ise Eyüp Akyüz yapıyor.2 kattan oluşan ve yaklaşık bin kişi kapasiteli salonun modern yemekhane ve pastane bölümü de bulunuyor.15’e yakın tecrübeli personelle hizmet verdiklerini belirten işletme yöneticisi Eyüp Akyüz, “Yaklaşık 2 buçuk yıl önce büyük bir heyecanla işletmemizin temelini attık. Bizden kaynaklanmayan bazı nedenlerle süreç biraz uzadı. Şık ve nezih salonumuzla Kurtalan halkının hizmetine açmanın gururunu yaşıyoruz. Düğün ve Konferans salonumuzda gerek düğün gerekse nişan törenlerinin yanı sıra sünnet töreni, toplantı ve özel günler için de hizmet sunuyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Tekel Mahallesinde hizmete açılan bin kişi kapasiteli Sare&Masal Düğün ve Konferans Salonu profesyonel ekibiyle Kurtalanlıların hizmetine girdi.

Modern Düğün salonu 2 bin metrekare alanı ile, nişan, sünnet, toplantı ve özel günlere kapılarını açan Salon’un İşletmeciliğini ise Eyüp Akyüz yapıyor.
2 kattan oluşan ve yaklaşık bin kişi kapasiteli salonun modern yemekhane ve pastane bölümü de bulunuyor.
15’e yakın tecrübeli personelle hizmet verdiklerini belirten işletme yöneticisi Eyüp Akyüz, “Yaklaşık 2 buçuk yıl önce büyük bir heyecanla işletmemizin temelini attık. Bizden kaynaklanmayan bazı nedenlerle süreç biraz uzadı. Şık ve nezih salonumuzla Kurtalan halkının hizmetine açmanın gururunu yaşıyoruz. Düğün ve Konferans salonumuzda gerek düğün gerekse nişan törenlerinin yanı sıra sünnet töreni, toplantı ve özel günler için de hizmet sunuyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.