Şehitliğe Bayram Ziyareti

Güncel 08.07.2022 - 14:08, Güncelleme: 08.07.2022 - 14:08 1722+ kez okundu.
 

Şehitliğe Bayram Ziyareti

Her bayram arifesinde olduğu gibi bu bayramda da Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve il protokolü tarafından şehitlik ziyaret edilerek, Kuran-ı Kerim okunup, dualar edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, il protokolü ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla vatanı, milleti ve mukaddesatı uğruna kahramanca mücadele vererek, bu uğurda şehit olan, aziz şehitlerimizin kabristanını ziyaret ederek, şehitlerin mezarına karanfil bıraktı.Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretinde, İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir tarafından aziz vatanımızın birlik ve beraberliği, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet mertebesine ulaşarak milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen tüm şehitler için dua edildi.Yapılan duanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, karanfil bıraktı.Şehitlik ziyaret programına, Siirt Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Vali yardımcısı Samet Öztürk, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Yarbay Ertunç Emre Dertli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.
Her bayram arifesinde olduğu gibi bu bayramda da Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve il protokolü tarafından şehitlik ziyaret edilerek, Kuran-ı Kerim okunup, dualar edildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, il protokolü ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla vatanı, milleti ve mukaddesatı uğruna kahramanca mücadele vererek, bu uğurda şehit olan, aziz şehitlerimizin kabristanını ziyaret ederek, şehitlerin mezarına karanfil bıraktı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretinde, İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir tarafından aziz vatanımızın birlik ve beraberliği, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna şehadet mertebesine ulaşarak milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen tüm şehitler için dua edildi.
Yapılan duanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, karanfil bıraktı.
Şehitlik ziyaret programına, Siirt Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Çetiner, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Vali yardımcısı Samet Öztürk, 3. Komando Tugay Komutan Vekili Yarbay Ertunç Emre Dertli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.